Početna Zanimljivosti Omega 3 masne kiseline za normalnu funkciju srca

Omega 3 masne kiseline za normalnu funkciju srca

55
UDIO

Premalo dobrih masnoća u prehrani može učiniti kožu naboranom i suhom. Ovako koža dobiva sjaj. Usredotočite se na mononezasićene i polinezasićene masnoće prisutne u orašastim plodovima, sjemenkama, avokadu i ribi. Riječ je o zdravim masnim kiselinama poznatijima pod nazivom omega 3 masne kiseline. Ove zdrave masti pomažu vašoj koži da ostane vlažna, čvrsta i fleksibilna, a osim toga, tu su i brojne prednosti na rad srca i krvnih žila.

Najbolji način na koji možete unijeti optimalan iznos ovih hranjivih tvari je putem dodataka prehrani. Na web trgovini Crosst.hr možete pregledatinajveći izbor omega 3 masnih kiselina vodećih brendova po odličnim cijenama.

Prvenstveno izdvajamo Yasenka Omega 3 dodatak prehrani s EPA i DHA omega-3 masnim kiselinama koje doprinose normalnoj funkciji srca.Omega-3 kapsule sadrže 1000 mg pročišćenog ribljeg ulja s najmanje 35 % omega3 masnih kiselina. Eikosapentaenoična kiselina (EPA) i dokosaheksaenoična kiselina (DHA) doprinose normalnoj funkciji srca. Blagotvoran učinak postiže se dnevnim unosom od 250 mg EPA i DHA. Omega 3 kapsule sadrže i vitamin E koji doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Svakako treba izdvojiti i Natural Wealth Omega 3-6-9 dodatak prehrani, također dobiven iz ribljeg ulja i ulja sjemenki lana i boreča, najkvalitetnijih prirodnih izvora koji osiguravaju idealan unos svih najpotrebnijih masnih kiselina.Osim toga, doprinose i održavanju normalne razine kolesterola u krvi.

Omega-3 masne kiseline su vrsta polinezasićenih masnoća koje vaše tijelo ne može samo proizvesti; zato ih treba unositi putem prehrane. Ove masti blagotvorno djeluju na vaš organizam, uključujući i zdravlje vaše kože.

Požurite na Crosst.hr i po povoljnim cijenama odaberite provjerene proizvode s omega 3 kiselinama za vas i vašu obitelj.