Početna Kaštela Delegacija odbojkaškog kluba Medgidia iz Rumunjske u Kaštelima

Delegacija odbojkaškog kluba Medgidia iz Rumunjske u Kaštelima

314
UDIO

Gradonačelnik Denis Ivanović zajedno sa svojom zamjenicom Jadrankom Matok Bosančić u gradskoj vijećnici organizirao je prijem za delegaciju odbojkaškog kluba Medgidia iz Rumunjske povodom nadolazećih utakmica koje će odigrati protiv kaštelanskih odbojkašica. Naime, odbojkašice Kaštela danas će u 17 i 30 sati u dvorani u Kaštel Starom imati prvi dvoboj protiv rumunjske Medgidije. Obračun je to 16-finala CEV Volleyball Challenge Cup 2022., a uzvrat je na rasporedu odmah sutra u isto vrijeme.

– Želim vam dobrodošlicu u naš grad i vjerujem da će utakmice biti zanimljive jer su Kaštela poznata po odbojci i sportu općenito. Udobno se smjestite i uživajte u ljepotama našeg grada koliko vam obveze dozvoljavaju i puno sreće na predstojećem sportskom ogledu – kazao je gradonačelnik Ivanović, a riječi dobrodošlice uputila je i zamjenica gradonačelnika Matok Bosančić.

– Obje utakmice se igraju ovdje jer mi nismo u mogućnosti otići u Rumunjsku. U slučaju da odemo, morali bismo biti dva tjedna u izolaciji, bez obzira na potvrde, tako da nam je ekipa Medgidie izašla u susret i došla kod nas. Svi koji imaju COVID potvrde mogu doći na utakmice i uživati u pravoj odbojci – kazala je Mirjana Milić, team manager Odbojkaškog kluba Kaštela.

Kaštelanke su u prvom kolu u dvije gostujuće utakmice pobijedile ciparski AEL Limassol, dok su Rumunjke bile pošteđene igranja pretkola.