Početna Kaštela Privremena obustava vode na području Kaštel Novog, Kaštel Kambelovca i Kaštel Lukšića...

Privremena obustava vode na području Kaštel Novog, Kaštel Kambelovca i Kaštel Lukšića (21.6.)

394
UDIO

Obavještavaju se potrošači vode na području Kaštel Novog; Put Zagoraca; Ulica Vicka Cvitića; Put Drumaščine, Ulica Nikole Zrinskog; Ulica kardinala Franje Kuharića; Ulica Gaje Radunića; Sebastijanova; da će im zbog radova na vodoopskrbnoj mreži u okviru projekta aglomeracije Kaštela-Trogir biti prekinuta opskrba vodom dana 21.06.2022. (utorak) u vremenu od 08:00 do 17:00 sati.

Obavještavaju se potrošači vode na području Kaštel Kambelovca i Kaštel Lukšića; Ulica kralja Krešimira (parni brojevi 52-70); Cesta dr. Frnje Tuđmana (443-447); Sinokoše; da će im zbog radova na vodoopskrbnoj mreži u okviru projekta aglomeracije Kaštela-Trogir biti prekinuta opskrba vodom dana 21.06.2022. (utorak) u vremenu od 08:00 do 17:00 sati.

Molimo potrošače da osiguraju potrebne zalihe vode za potrebe kućanstva i poslovnih prostora. Također molimo da se ne koriste uređaji za čiji rad je potrebna voda u količini i tlaku iz javne vodovodne mreže. Upozoravaju se potrošači da nakon ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja dok se ne uspostave normalni uvjeti tečenja.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, radovi se odgađaju za sljedeći meteorološki povoljan dan.

Za sve dodatne obavijesti možete kontaktirati pozivni centar VODOVOD i KANALIZACIJA d.o.o. Split na broj: 021 545-900.