Početna Kaštela Humanitarna večer za štićenike doma Maestral: Konoba Rudine i prijatelji priredili večer...

Humanitarna večer za štićenike doma Maestral: Konoba Rudine i prijatelji priredili večer za pamčenje

2252
UDIO

Sinoć je konoba Rudine u Kaštel Novom bila dio jedne humanitarne i hvale vrijedne priče. Naime, njen vlasnik Toni Ivanišević i proslavljeni automobilistički as Ante Alduk skrbnicima doma ”Miljenko i Dobrila” iz Kaštel Lukšića, inače podružnica dječjeg doma Maestral iz Splita, pripremili su večer za pamćenje. Toni i Ante uz pomoć kuhara iz Masterchefa Predragom Žmirom, Ivanom Temšićem, Goranom Milaković te ostalim kuharima iz Chefsclub Croatia, Tonijem Ukićem, Ivicom Katićem i Antom Čikešom pripremali su tradicionalni dalmatinski gulaš i druge delicije drage djeci , a sav prihod od hrane i pića posjetitelji su mogli donirati u posebno označenu kutiju, koja se na kraju donirala dječjem domu Miljenko i Dobrila.

-Sve je krenulo tako što je moja prijateljica Antonija Čarija, koja je odgojiteljica u domu Miljenko i Dobrila, pitala  bi li djecu ugostio nakon jednog  izleta. Naravno, moj tim i ja bili smo oduševljeni idejom da kuhamo za njih, a u spomen na to druženje odlučili smo sve to i ponoviti,  i tako je nastala ideja o ovoj večeri. Veliku podršku dala nam je i ravnateljica doma Maestral Jelena Burazin, a djeca su stigla u društvu predstojnice Veronike Perić. Ante je dovezao svoje trkaće automobile te na taj način animirao djecu te ih i provozao. Tu su i konji našeg prijatelja Bakya koje djeca također mogu jahati, a svi skupa uživamo i u nastupu naše poznate glazbene zvijezde Siniše Vuce. Mislim da je ovo jedna večer gdje smo spojili puno  toga ugodnoga te pružili djeci večer za pamćenje – kazao je Toni Ivanišević.

Ovu večer svojim dolaskom uljepšao je naš proslavljeni kickboxing borac Antonio Plazibat koji se fotografirao s djecom te im odgovarao na pitanju o sportu i borbama. Bajkeri su uvijek tu kad su humanitarne večeri u pitanju, a moto klub Fjaka svojim dolaskom, također, je razveselio djecu koja su znatiželjno promatrala njihove motore.