Početna Kaštela Koncertni sastav ‘Level one’, otvorenje manifestacije ‘Legenda o Miljenku i Dobrili’, koncert...

Koncertni sastav ‘Level one’, otvorenje manifestacije ‘Legenda o Miljenku i Dobrili’, koncert povodom Oluje, izložba u Vitturiju i Glazbene večeri kod svetog Jeronima

282
UDIO

U ponedjeljak, 1. kolovoza, uživajte u koncertnim hitovima zlatne glazbene ere britanskih izvođača 70-ih, 80-ih i 90-ih godina pod nazivom „British golden hits“ u izvedbi koncertnog sastava Level One u Dudanovom parku u Kaštel Kambelovcu s početkom u 21 sat.

U utorak, 2. kolovoza, slijedi svečanost otvaranja uz glazbeno-scenski program „Legenda o Miljenku i Dobrili“ u izvedbi Ane Rucner i glumaca u Novom parku u Kaštel Lukšiću s početkom u 21 sat.

U srijedu, 3. kolovoza, u kaštel Vitturiju u Kaštel Lukšiću  s početkom u 20 sati, pogledajte izložbu autorice dr. sc. Kornelije A. Giunio i više kustosice Timke Alihodžić Arheološkog muzeja u Zadru pod nazivom „Pogrebi i stari običaji starog Rima“.

Povodom Dana pobjede, domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja u organizaciji HVIDR-e Kaštela i Grada Kaštela, u četvrtak, 4. kolovoza, uživajte u koncertnom programu na Portu u Kaštel Starom s početkom u 20 sati.

I za kraj tjedna, Glazbene večeri kod svetog Jeronima!

U nedjelju, 7. kolovoza, ispred stare crkvice sv. Jeronima u Kaštel Gomilici u organizaciji Udruge sv. Jeronim s početkom u 20.30 sati uživajte u cjelovečernjem koncertu u izvedbi baroknog ansambla „Ars Longa“.