Početna Hrvatska L’ADRIA serum – Recite zbogom hiperpigmentaciji i mrljama od akni

L’ADRIA serum – Recite zbogom hiperpigmentaciji i mrljama od akni

530
UDIO

L’ADRIA Brightening perfecting serum:

Recite zbogom hiperpigmentaciji i mrljama od akni

Ususret jeseni posvetite se rastućem problemu hiperpigmentacije, melazme i mrlji od akni i do proljeća uživajte u svilenkastom, ujednačenom tenu

Iako je najlakše zaključiti da je uživanje u toplom ljetnom suncu mnogimana kraju ostavilo izražene pigmentne mrlje, ujesen hiperpigmentacija može nastati i zbog rafinirane hrane, hormonalnog disbalansa, trudnoće, alkohola, cigareta, kao posljedica prištića i akni, pa i zbog neodgovarajućih kozmetičkih proizvoda. Uz pojavu akni, koje sve češće zahvaćaju i ljude u kasnim dvadesetima, kao i bora i finih linija, hiperpigmentacija je postala jedan od najvećih kožnih problema žena različitih dobnih skupina.

Hiperpigmentacija nastaje kao posljedica pretjeranog stvaranja melanina, a manifestira se u obliku mrlja. Iako melanin ima zaštitnu funkciju i štiti tijelo od UV-zraka, može biti izrazito problematičnonjegovu hiperprodukciju dovesti u kontrolu i ponekad se potražnja za proizvodom koji će odgovarati vašem tipu kože, ali i doista pokazati kvalitetan rezultat u nekoliko mjeseci korištenja – čini beskrajnom,.

L’ADRIA je prepoznala upravo to: potrebu za proizvodom protiv hiperpigmentacije, koji će zahvatiti sve oblike mrlja, ali i pomoći da se ne stvaraju ni ubuduće, bile one upalne odnosno postupalne prirode, ili pak klasične, manje ili više otporne pigmentne mrlje. No također je važno da je taj proizvod na prirodnoj bazi, bez nadražujućih sastojaka i da pritom provjerenodjeluje. Upoznajte novi proizvod iz  kreativnog skincare laboratorija brenda L’ADRIA: Brightening perfecting serum!

L’ADRIA Brightening perfecting serum ujednačava ten, vraća koži sjaj i pomaže održati je čistom i umirenom, zahvaljujući i patentiranom sastojku s L’ADRIA potpisom, kompleksu za posvjetljivanje ADRILIGHTTM s ekstraktom cvijeta primorskog žilja. Ova nježna, ali moćna biljka impresivnih bijelih cvjetova krije tajnu djelovanja na pigmentne mrlje. Raste na pjeskovitim jadranskim plažama i cvjeta samo noću u ljetnim mjesecima, otpuštajući opojan miris. Slučajno, ekstrakt ovih prekrasnih cvjetova klinički dokazano smanjuje pigmentacijske mrlje na koži, djelujući na početku i na kraju signalne kaskade sinteze pigmenta melanina, koji koži daje tamnu boju.S obzirom na to da su hiperpigmentacije zahtjevan kozmetički problem kojem treba pristupiti s ozbiljnošćudabi se postiglobrzo i učinkovitodjelovanje, esenciji primorskog žilja dodan je kompleks visokoučinkovitih sastojaka koji skladno i sinergistički djeluju na smanjenje hiperpigmentacija. Zajedno, oni čine zaštićeni kompleks ADRILIGHTTM. Ovaj napredni kompleks dizajniran je da djeluje na višestruke kontrolne točke u procesu nastajanja melanina u koži: prije (prevencija), tijekom, pa i na procese poslije sinteze melanina, kao prijenos. Također, važan dio aktivnosti kompleksa je antioksidativno djelovanje, prevencija prištića i lagano ubrzavanjeizmjene odumrlih stanica kože, da bi se ten što brže ujednačio, a postojeće mrljice što brže izblijedile.

U bočici od bio-plastike krije se lagana gelasto kremasta serumska emulzija blijedo ružičaste boje, koja potječe od biljnih ekstrakata i prirodnih minerala, sasvim je bez mirisa i klasičnih nadražujućihsastojakapoput parfema, eteričnih ulja, mineralnih ulja, mikroplastike. Prikladna je za svaki tip kože, posebno za pigmentacijske mrlje na zreloj koži nastale fotostarenjem i za problematičnu kožu sklonu mrljicama nakon prištića.

U sklopu velikog jesenskog sniženja, L’ADRIA Brightening perfecting serum može se kupiti po akcijskoj startnojcijeni (219 kn regularna cijena) od 197,10 kn, na koju još, ekskluzivno do kraja rujna, možete iskoristiti kod JESEN25 za dodatnih 25% popusta.

L’ADRIA Brightening perfecting serum dostupan je isključivouinternetskoj trgovini L’ADRIA, no uskoro će biti dostupan i u drogerijama. Za dodatne informacije o proizvodima, njihovim učincima, sastojcima i kozmetici brenda L’ADRIAopćenito, popratite na društvenim mrežama – Facebooku i Instagramu.