Početna Hrvatska Brojni dijelovi srednje Dalmacije u srijedu će biti bez struje, a Kaštelani...

Brojni dijelovi srednje Dalmacije u srijedu će biti bez struje, a Kaštelani se moraju pripremiti za pola dana bez vode

274
UDIO
Foto: Goran Šebelić/Cropix

Iz “Hrvatske elektroprivrede” (HEP) obavještavaju da će u srijedu, od 9 do 11 sati, bez struje biti potrošači u Katunima – Prpuši, dok će između 9 i 13 sati iz elektromreže biti isključena kućanstva i ostali objekti u Katunima Brdu i Polju, Kreševu Brdu i Polju, te u šestanovačkim zaselcima Ribičići i Vukušići – Ivandići.

Kako doznajemo, također u srijedu, ali od 9 do 12 sati bez struje će biti i staro selo Stanići, te zapadni dio Stomorske na Šolti i Ulica Veli dolac.

Više dijelova Kaštela u srijedu će biti bez vode, pa će od 8 do 17 sati suhih špina biti potrošači u Ulici Bojišće (od broja 1 do 7) u Starom, te u Lukšiću, ulice Vjekoslava Omašića, Kralja Petra Svačića i Cesta Ivana Pavla II. (od broja 183 do 203).

U istom terminu voda će biti isključena i dijelovima Sućurca, i to na Cesti dr. Franje Tuđmana (parni od broja 100 do 162 i neparni od 23 do 63), Plemenšćina, Put kruga, Rimski put, Zrinsko Frankopanska, Put Doljana i Put Trstenika.

Iz HEP-ova sinjskog pogona obavještavaju da će od 8.30 do 14 sati bez napajanja električnom energijom biti potrošači u mjestima Čitluk (zaselci Strmo, Vidić, Šošo, Marković i Bilandžić), Bajagić (od škole do Obrovca), te Čačijin dolac, Priorica, Krč i Bili brig.

U istom terminu planirana su iskapčanja dijelova Sinja, i to Matića ulica (od skretanja za gradsku upravu do prodavaonice “Studenac”) i Dragašev prolaz.