Početna Kaštela Ribola Kaštela slavila u Zagrebu protiv Mladosti!

Ribola Kaštela slavila u Zagrebu protiv Mladosti!

355
UDIO

Odbojkaši Ribola Kaštela u odličnoj utakmici u zagrebačkom Domu odbojke pobijedili su favoriziranu ekipu Mladosti,  pretekli ih na prvenstvenoj tablici te polusezonu završavaju kao viceprvaci. Susret je završio 1:3 (25:23, 25:27, 21:25, 21:25)

– Čestitam mojoj ekipi na zasluženoj pobjedi. Stvarno su je zaslužili. Stvarno smo dobro pripremili ovu utakmicu, otišli smo nekako u tišini u Zagreb, a vjerojatno nitko na nas nije računao ozbiljno. Međutim, vidljivo je da igramo jako dobro u zadnjih mjesec dana, da smo se nakon nesretnog poraza u kupu i problema koje smo imali „vratili u život“, naš rad je došao „na naplatu“, samo se trebalo posložit unutar ekipe, a i dolazak Stevanovića nam je bitno promijenio „krvnu sliku – rekao je trener Ivan Rančić.

– Moja ekipa je bila jako agresivna na servisu, nevjerojatno dobra u obrani i prvom napadu, tako da mislim da smo zaslužili slaviti. Ovu pobjedu poklanjamo našim navijačima za Božić. Zaključujemo polusezonu na drugom  mjestu, što je isto dobro jer nam otvara bolju situaciju za drugi dio sezone, kad ćemo još jače i marljivije raditi i nadam se da ćemo nastaviti ovako uspješno.

izvor: dalmacijanews.hr