Početna Hrvatska Vrijedne donacije Kaštelanima

Vrijedne donacije Kaštelanima

467
UDIO

Nakon uspješne crowdfunding kampanje u kojoj je kupljen novi četverac , suradnja našeg generalnog sponzora Marine Kaštela (gosp. Josip Berket) i sponzora kluba Coral Motor Yachts d.o.o. (gosp.Tomasz Antoni Wróbel) još je jednom urodila plodom za HVK Marina Kaštela.

HVK Marina Kaštela je dobila donaciju od tvrtkeCoral Motor Yachts d.o.o. i to ski ergometar concept 2 i dva spinning

bicikla. Cijela suradnja je odrađena preko predstavnika tvrtke gospodina Davora Raguza. Predsjednik kluba Petar Novak, prof. je izjavio: ,, Zahvaljujem se našim prijateljima i partnerima Coral Motor Yachts d.o.o.,Tomasz Antoni Wróbelu i Davoru Raguzu što su prepoznali veslanje kao sport kojim se ulaže u mlade naraštaje u punom smislu riječi. Također, suradnja ne bi bila moguća da nije našeg generalnog sponzora na čelu s Josipom Berketom. Svim sudionicima ove priče još jednom hvala za ono što rade za kaštelansku mladost i nove veslačke naraštaje koje nam dolaze. Zasigurno će ova nova oprema unaprijediti treninge i poboljšati rezultate naših veslača.“

I ove godine Kaštelani su domaćini pete regate Kupa Dalmacije i to s dvije memorijalne trke, dvojac bez kormilara juniora Ivan Jerčić i samac juniora Toni Čavka Bebi, koja će se održati 20. svibnja 2023. s početkom u 9 sati. Regata će ove godine biti obogaćena ceremonijom blagoslova novoga četverca koji nosi ime po hrvatskom pjesniku Josipu Pupačiću. Pozivamo sve ljubitelje veslanja da nam se pridruže na Polantani.