Početna Kaštela Arije pod zvijezdama oduševile kaštelansku publiku

Arije pod zvijezdama oduševile kaštelansku publiku

190
UDIO

Na autentičnoj lokaciji kaštelanskog staroseljskog brca, sinoć je održan koncert “Arije pod zvijezdama”. I kako samo ime kaže, posjetitelji su mogli uživati u prekrasnim arijama, u toploj ljetnoj noći, tik ispod zvijezda, koje su izvodile domaćice Antonija Teskera i Ana Zebić Kostel, koje su pak ovaj put pozvale svoje goste, i to redom sve velika glazbena imena, Joška Tranfića, Tri soprana ONE ( Mima Karaula i Mia Domaćina Topalušić)te  Ivo Gamulin Gianni uz klavirsku pratnju Zorana Velića.
Antonija i ja smo tu domaćice već dugi niz godina, te se svake godine trudimo dovesti druge goste, naše drage kolege. Mislim kako večeras imamo jako dobar program, nova lica u “Arijama po zvijezdama” te se veselim ovoj večeri. Zahvaljujem organizatorima, koji nas iz godine u godinu podržavaju te vjerujem kako će publika uživati – kazala je netom prije koncerta Ana Zebić Kostel.
<span;>Sam koncert sastojao se od dva dijela, u prvom dijelu bile su zastupljene većinom arije iz opere Carmen, dok je drugi dio bio malo laganiji u kojem je sudjelovala i publika, tako što je svaku narednu ariju ispratila aplauzom i povikom “bravo”. Tako smo mogli uživati u izvedbi skladbi <span;>Aleluja, Summertime, Bésame mucho,  Noćas, iz filma „Tko pjeva zlo ne misli“, Ja ljubim, iz filma „Tko pjeva zlo ne misli”, Amigos para siempre,  Neka cijeli ovaj svijet, iz mjuzikla „Jalta” te mnoge druge.
<span;>- Po prvi put sam u Kaštelima, i drago mi je što su me moje drage kolegice pozvale. Uživam s vama na pozornici, i zahvaljujem Bogu što mi je dao ovaj talent s kojim mogu večeras uveseljavati vas u publici- poručio je Ivo Gamulin te zapjevao Aleluja skupa s publikom. Koncert je organizirala Turistička zajednica grada Kaštela uz pokroviteljstvo Grada Kaštela, a večeras nas na istom mjestu očekuje folklorna poslatica pod nazivom “Tamburica i mandolina. Ulaz na sva događanja je besplatan.