Početna Kaštela Koncert Marka Kutlića i Stjepana Lacha, festival šalše i salse, komedija ‘Bijelo’,...

Koncert Marka Kutlića i Stjepana Lacha, festival šalše i salse, komedija ‘Bijelo’, predstava za djecu, Večer kaštelanski’ glendi i batudi

286
UDIO

Večeras, 1. rujna, u Kaštel Starom s početkom u 18 sati, održat će se plesno-gastronomska manifestacija 13. festival šalše i salse. Organizator je udruga Šušur.

Sutra, 2. rujna, u organizaciji Grada Kaštela, pozivamo vas na svečano zatvaranje Kaštelanskog kulturnog i zabavnog ljeta 2023. uz koncertni program Marka Kutlića i Stjepana Lacha na brcu u Kaštel Starom s početkom u 20.30 sati.

U nedjelju, 3 .rujna, u organizaciji Grada Kaštela, predviđena je komedija ‘Bijelo’ u izvedbi Kazališne družine Ritam igre, a održat će se u Novom parku u Kaštel Lukšiću s početkom u 20.30 sati.

U ponedjeljak, 4. rujna pogledajte lutkarsku predstavu u izvedbi umjetničke organizacije Produkcije Z ‘Mudra glava maloga mrava’ u Dudanovom parku u Kaštel Kambelovcu s početkom u 19 sati. Organizator je Grad Kaštela.

U srijedu, 6. rujna, u organizaciji Gradske knjižnice Kaštela, održat će se ‘Večer kaštelanski’ glendi i batudi’ u Gospojskoj štradi u Kaštel Sućurcu s početkom u 20 sati.

Ulaz na sva događanja je besplatan!