Početna Kaštela Grad Kaštela osigurao besplatan prijevoz na groblja

Grad Kaštela osigurao besplatan prijevoz na groblja

264
UDIO

U srijedu, 1. studenoga na blagdan Svih svetih, građani Kaštela  će imati besplatan prijevoz na sva gradska groblja.

Grad Kaštela je  organizirao prijevoz kombijima do groblja i natrag za sve sugrađane koji iz bilo kojeg razloga nemaju prijevoz do posljednjeg počivališta svojih najmilijih. Naše sugrađane će voziti taksisti branitelji iz braniteljske taxi udruge Kaštilac.

Besplatni prijevoz odvijat će se sa šest kombi vozila, koji će biti posebno označeni, i to u vremenu od 8 do 16 sati. Kombi vozila će polaziti u puni sat iz centra mjesta, a u pola sata s groblja.

U Kaštel Sućurcu, za groblje Gospe na Hladi kombi će polaziti od osnovne škole pa  preko Gospice prema groblju i natrag.

U Kaštel Gomilici, za groblje Gospe od Milosti kombi će polaziti s autobusne postaje u Naselju i pored župne crkve za groblje i istim putem natrag.

U Kaštel Kambelovcu za groblje Gospe na Krugu, kombi će polaziti s autobusne postaje na Baletnoj školi prema centru i uz ulicu Kralja Krešimira do groblja i istim putem natrag.

U Kaštel Lukšiću, za groblje Svih svetih, kombi će polaziti s autobusne stanice kraj osnovne škole, zatim ulicom sv. Lovre do groblja, a s groblja vozilo će se kretati preko nadvožnjaka kod Auto kuće Vukman, te natrag prema Lukšiću.

U Kaštel Starome, za groblje sv. Nikole, kombi će polaziti od postaje u centru kod vatrogasnog doma i ulicom bana Jelačića prema groblju i natrag.

Za groblje sv. Josipa, za građane Kaštel Novoga i Kaštel Štafilića, zbog radova u ulici sv. Josipa, kombi će polaziti s autobusne postaje kod vrtića Maslina te Radunićevom ulicom do groblja sv. Josipa i natrag.

Za invalidne i slabo pokretne osobe

Taksisti iz braniteljske udruge Kaštilac će u slučaju invalidnih i slabije pokretnih osoba voziti od adrese stanovanja. Za ovakvu potrebu molimo sugrađane da se jave vozaču koji će voziti na njihovu području i to;

Kaštel Sućurac, Frane 098 882 065

Kaštel Gomilica, Ante 091 333 9357

Kaštel Kambelovac, Stipe 095 574 9490

Kaštel Lukšić, Srećko 098 882 440

Kaštel Stari, Ante 095 534 0878

Kaštel Novi i  Kaštel Štafilić, Toni 091739 0009