Početna Kaštela Dolaskom svete Luce nastavlja se Advent u Kaštelima, za vikend Miro Boem,...

Dolaskom svete Luce nastavlja se Advent u Kaštelima, za vikend Miro Boem, Zlatko Pejaković i Tamburaški sastav Dukati

209
UDIO

Božićni grad

Glazba uživo, tri večeri za redom, uz tople napitke i gastronomsku ponudu adventskih kućica na lokaciji Novog parka u Kaštel Lukšiću recept su za dobar provod na otvorenome. Tako će biti i ovog vikenda. Naime, Miro Boem i Aritmija band nastupaju u petak, 15. prosinca s početkom u 21 sat.

Riječ je o glazbeniku Miru Radoviću, u glazbenim vodama poznatiji pod umjetničkim imenom Miro Boem, koji je već kao dječak od 11 godina zabavljao ljude i zarađivao za džeparac. Harmoniku svira od vrtića, a s navršenih 13 godina kupuje svoje prve klavijature, te u kratko vrijeme postaje među najtraženijim glazbenicima za fešte i vjenčanja. Danas je iza njega puno koncerata s bandom, puno kilometara, puno proslava. Miro za sebe kaže da je isti kao i na početku karijere, veliki entuzijast i zaljubljenik u glazbu. Iza sebe ima i šest autorskih pjesama, a kao najdražu suradnji ističe onu s Draženom Zečićem na pjesmi ‘Nemoj nikad žaliti’.

‘Nećemo noćas doma’,  odzvanjat će Kaštel Lukšićem u subotu, 16. prosinca!

Popularni i mnogima omiljeni pjevač zabavne glazbe  Zlatko Pejaković stiže u Kaštela.

‘Čerge’, ‘Misli svatko da je meni lako’, ‘Živio bih kao kralj’, ‘Ako odem prijatelji’,  ‘Nesretnik sam od rođenja’, ‘Rijeke tiho teku’, ‘Nećemo noćas doma’, ‘Otrova, otrova’… tek su neke od pjesama koje će legendarni Pejaković izvesti na pozornici Novog parka u Lukšiću te vjerujemo, napraviti sjajnu atmosferu na omiljenom koncertnom mjestu u gradu.

Tijekom svoje dugogodišnje karijere, Pejaković je objavio preko 20 studijskih albuma, a hitove koji su obilježili njegovu sjajnu karijeru pisali su najpoznatiji autori na ovim prostorima.

Za kraj tjedna –  u nedjelju, 17. prosinca zabavljat će nas Tamburaški sastav Dukati!

Dođite, zabavite se, opustite, zaplešite i budite dio naše božićne priče!

Ulaz na sva događanja je besplatan!