Početna Kaštela Koncert Albine, Supersonica i Opće opasnosti

Koncert Albine, Supersonica i Opće opasnosti

111
UDIO

U okviru Kaštelanske adventske bajke, u petak, 22. prosinca, naši mališani moći će uživati u pjesmama Albine Grčić koja će od 17 sati rasplesati i razveseliti naše najdraže.

Albina je mlada pop pjevačica, pobjednica Dore 2021., koja se pjesmom „Tick-tock“ plasirala na Eurosong.

Par sati kasnije, na istom mjestu, red je na pop-rock grupu Supersonic koja će vas od 21 sat zabaviti domaćim i stranim hitovima!

Opća opasnost ovu subotu u Kaštelima od 21 sat

U subotu, 23. prosinca dođite i zapjevajte rock hitove „Uzalud sunce sja“, „Jednom kad noć”, „Nebeski znak” i „Treba mi nešto jače od sna” s miljenicima rock hrvatske scene!

Opća opasnost zasigurno drži tron hrvatske rock scene i svakim novim nastupom,  sadašnja postava: Pero Galić, Slaven Živanović Žiža, Vlado Soljačić Sojka, Josip Kamenski Kameni, Igor Kolić i Branimir Jovanovac Bani, potvrđuje da je jedan od najboljih hrvatskih bendova uživo te će kao takav, zasigurno oduševiti kaštelansku publiku i pripremiti pravi spektakl.

Osim što imaju nevjerojatan broj odsviranih koncerata, uz pomoć obožavatelja ponosno su objavili i posebno dvostruko izdanje svojih najvećih hitova „30 pjesama za 30 godina“ te su zaštitni znak motorijada u Hrvatskoj. Ovi županjski rokeri vlasnici su brojnih hitova, poharali su sve domaće top liste, miljenici su glazbenih urednika i publike te jedan od koncertno najaktivnijih bendova u Hrvatskoj.

Svoj su status potvrdili i kao predgrupa svjetskih bendova Whitesnake, Uriah Heep i Bon Jovi.