Početna Kaštela Zašto preporučiti gostima privatno razgledavanje Splita?

Zašto preporučiti gostima privatno razgledavanje Splita?

88
UDIO

 

Ukoliko očekujete dolazak stranih gostiju u Vaše apartmane sigurno im želite preporučiti zanimljive sadržaje.

Odabir privatnog obilaska Splita nudi personaliziranu pažnju, fleksibilnost u rasporedu i planu puta te priliku za iskustvo prilagođeno interesima i preferencijama.

S privatnim obilaskom Vaši gosti mogu dublje zaroniti u gradsku povijest, kulturu i skrivene dragulje, dok uživaju u nepodijeljenoj pažnji obrazovanog lokalnog vodiča.

Što posjetiti u Splitu ?

Dioklecijanova palača

Posjet Dioklecijanovoj palači nudi zadivljujuće putovanje kroz povijest, omogućujući vam da istražite jednu od najznamenitijih rimskih ruševina u svijetu u samom srcu Splita. Od svojih dvorana do labirintskih ulica ispunjenih šarmantnim trgovinama i kafićima, Dioklecijanova palača pruža jedinstveni pogled u prošlost dok vas uranja u živopisnu atmosferu modernog Splita.

Galerija Meštrović

Smještena u vili s pogledom na Jadransko more, galerija prikazuje raznoliku zbirku Meštrovićevih skulptura, crteža i arhitektonskih nacrta, pružajući uvid u njegov kreativni genij i dubok utjecaj na umjetnost 20. stoljeća. Svako Meštrovićevo djelo odražava majstorstvo oblika, emocija i simbolike, ostavljajući trajan dojam na posjetitelje.

Game of thrones lokacije snimanja u Splitu

Vaši će gosti sigurno biti zainteresirani za obilazak stvarnih lokacija snimanja koje su služile kao kultne pozadine za seriju. Vođeni stručnim vodičima koji su strastveni i za seriju i za grad Split, obilazak ih vodi na zadivljujuće putovanje kroz ulice i znamenitosti koje su pretvorene u izmišljeni svijet Westerosa.

Vašim gostima možete preporučiti Portal travel agency koji nudi privatne ture gostima od 2005. godine. Sa šarolikom ponudom i dugogodišnjim iskustvom Vaši gosti će sigurno pronaći nešto za sebe. Za detalje ponude možete ih uputiti na Split walking tours.