Početna Nekategorizirano Raspored malog nogometa za vikend

Raspored malog nogometa za vikend

763
UDIO

Dva kola prije kraja ovogodišnjeg prvenstva, pitanje prvaka u 1. ligi je riješeno, ekipa DVD Kaštela, koja je u prošlom 16. kolu i teoretski osigurala prvo mjesto na tablici pobjedom za zelenim stolom  s 3:0 b.b., nad već ranije odustalom Ljubitovicom.  Njena prednost pred konkurentima sada je narasla je na nedostižnih sedam bodova.
Ekipi donjokaštelanskih vatrogasaca a ruku joj je išao i rezultat derbi utakmice 16. kola između Mladeži HDZ-a i Zračne Luke, koju je Zračna Luka dobila s 5:2, te pretekla na tablici do tada dugoplasiranu Mladež HDZ-a. Izgleda da će te dvije ekipe u preostala dva kola voditi grčevitu borbu za drugo mjesto na tablici. 
U pretposljednjem 17. kolu vodeća ekipa DVD Kaštela igra protiv Štafilića koje je u prošlom kolu već dobivenu utakmicu protiv Marine Kaštela spašavao s krajnjim naporom,  Zračna Luka brani drugo mjesto protiv Žrnovnice, dok se u derbiju donjeg dijela tablice sastaju Nipper koji je prošle nedjelje iznenadio visoko porazivši CB ‘faraon’  i  Marina Kaštela. U posljednjoj utakmici 17. kola sastaju se dvije ekipe koje su najveće razočarenje ovogodišnjeg prvenstva: Torcida Trial  i CB „Faraon“  lanjski prvak i doprvak lige, čije predstave ove sezone niti približno nisu dostojne renomea tih dviju ekipa.
Nedjelja,  06.04.2014.          17.  kolo  1. lige
17:15   DVD  KAŠTELA  –  KAŠTEL  ŠTAFILIĆ
18:10   NIPPER  –  MARINA  KAŠTELA
19:05   ŽRNOVNICA  –  ZRAČNA  LUKA  SPLIT-KAŠTELA
20:00  CB ‘FARAON’  –  TORCIDA TRIAL
       MLADEŽ  HDZ-a  Kaštela  –  MNK  LJUBITOVICA  3:0  b.b.
 
 
U drugoj ligi isto tako preostalo je da se odigraju još dva kola, ali pitanje prvaka, za razliku od višeg ranga još nije riješeno, dvije vodeće ekipe Vinišće i Petrokamen vode mrtvu trku pa izgleda da će se pitanje o prvaku 2. lige riješiti u posljednjem 18. kolu, kada se međusobno sastaju te dvije ekipe. Da bi ta zadnja utakmica ipak odlučivala o prvaku, najprije obje te ekipe moraju u 17. kolu  pobijediti svoje suparnike, Petrokamen bi morao imati nešto teži posao protiv MNK Marine dok Vinišće ne bi trebalo imati problema protiv Katrosa.
U preostalim utakmicama 17. kola  sastaju se FK „Bonito“-Parchy Computers i CB „Samson“, te  CB „Prva liga“ i Sv. Bare,  dvije utakmice koje možda nemaju rezultatski značaj, međutim, što ne znači da nam igrači tih ekipa nisu u stanju pružiti zanimljiv nogomet, s puno lijepih poteza i pogodaka.   
Subota,  05.04.2014.        17. kolo  2. lige
20:45   F.K. ‘BONITO’-PARCHY  COMPUTERS   –   CB  ‘SAMSON’    
21:40   MNK  MARINA   –   PETROKAMEN  
 
Nedjelja,  06.04.2014.      17. kolo  2. lige
13:00   CB  ‘PRVA  LIGA’   –   SV.  BARE    
13:55   KATROSO  PEKARA ‘TES-CO’   –   MNK  VINIŠĆE    
 
Slobodna  ekipa:   MNK  MULINA  POLJICA