Početna Nekategorizirano Moj pustolovni planet u Kaštelima

Moj pustolovni planet u Kaštelima

649
UDIO
 
 

Premijerno predstavljanje najnovije slikovnice autora Igora Knižeka, Moj pustolovni planet za cijelu Hrvatsku održat će se upravo u Kaštel Sućurcu, u Gospojskoj štradi, u ponedjeljak, 07. travnja s početkom u 9.30 sati.

Igor Knižek, dobitnik je  prve nagrade na natječaju Mali Marulić 2014. za dramski tekst “Legenda o Vjetropirki” i dobitnik nagrade za najbolju hrvatsku slikovnicu Ovca u kutiji 2010. za slikovnicu “Kako je paž spasio Zagreb”.

Njegove bajke se ne čitaju, nego se pričaju, baš kao u neka davna vremena, a još ako se pričaju u prekrasnom prirodnom ambijentu Gospojske štrade, što se ne smije propustiti, poručuju iz GKK.

 
Knjiga bajki Moj pustolovni planet naglašava potrebu da se ostane čista srca, bez obzira na sve nedaće kroz koje prolazimo u životu. Ove bajke uče djecu da trebaju očuvati vjeru kako u njihovoj životnoj okolini postoje dobrodušne osobe koje će im pomoći pobijediti sve izazove koji se nađu pred njima.

U današnje vrijeme kada slikovnice piše baš svatko, a malo tko obraća pozornost na njihovu edukativnu svrhu, teško je odlučiti koja je prava, a koja kriva. E, pa, Igor Knižek piše upravo one prave!