Početna Nekategorizirano “Lipa su lipa moja Kaštela”

“Lipa su lipa moja Kaštela”

676
UDIO

U sklopu priprema turističke sezone u tijeku je tradicionalna akcija “Lipa su lipa moja Kaštela” koju i ove godine provodi Turistička zajednica Grada Kaštela u suradnji sa SŠ Braće Radić, te  udrugama Lijepa naša Kaštela i  Bijaći , Savjetodavnom službom  Kaštela, Odgojno-obrazovnom ustanovom Kaštela, OŠ Ostrog i Botaničkim vrtom , te pod pokroviteljstvom Grada Kaštela.

 
Akcija se sastoji od :
 
1.)     Skupljanja i odvoza krupnog otpada od 31.03.-12. 04. 2014.g.
2.)     Podjele letka s pozivom građanima na uređenje svojih vrtova i okućnica koji će se dijeliti u odgojno obrazovnim ustanovama za  odvoz glomaznog otpada
3.)     Natjecanja odgojno – obrazovnih ustanova grada Kaštela u uređenju okoliša škole i sprovođenja edukacije učenika o očuvanju prirode.
4.)     Natjecanja za najljepši kaštelanski perivoj u kategorijama: najljepši perivoj, okućnica, balkon, stara balatura, okoliš ustanova ili poslovnog objekta. Natjecanje će se provoditi i u Kaštelanskoj Zagori !!
5.)     13. Kaštelanskog praznika cvijeća, ove godine bit će po prvi put održan na Igrišću , K. Štafilić  i  pratećim prostorima 24.-27.04.2014. god. Izložba je otvorena za posjetitelje od otvaranja, 24.04. zatim od 25.04.-27.04.2014 (petak- nedjelja) u vremenu od 9-20 sati.
6.)     Program otvaranja će biti 24.04.u 19 sati na Igrišću , K.Štafilić
7.)     Najavljujemo svakodnevni zanimljivi kulturno zabavni proram na prostoru Igrišće, K.Štafilić
8.)     Program zatvaranja 13. Kaštelanskog praznika cvijeća završava podjelom nagrada, zahvalnica  i diploma sudionicima , a održat će se ispred SŠ Braća Radić, K.Štafilić , 27.04.2014 (nedjelja) u 19 sati.
9.)     13. Kaštelanski praznik cvijeća sastoji se od izložbe dendrološkog materijala, rezanog cvijeća, cvijetnih aranžmana, kompozicija cvijeća i suvenira, suhog cvijeća i umjetničkih predmeta.
 
IZVOR:kastela.hr