Početna Nekategorizirano Svečanost useljenja gimnazije u zgradu bivše Oš Bijaći

Svečanost useljenja gimnazije u zgradu bivše Oš Bijaći

540
UDIO

Gimnazijsko odjeljenje Srednje škole “Braća Radić” Kaštel Štafilić – Nehaj, uselilo se u u zgradu bivše Osnovne škole “Bijaći”.Svečanom useljenju je nazočio i gradonačelnik Grada Kaštela, Ivan Udovičić uz zamjenika Zorana Bonacina i pročelnicu Odjela za društvene djelatnosti Sandru Zokić.  

 
Ravnateljica Srednje škole “Braća Radić”, Marija Kezele uz pozdravni govor i zahvale obratila se prisutnima i iskazala zadovoljstvo za dočekano useljenje.
-Prije punih 15 godina pokrenuta je ova ideja, gimnazija je prije odražavala svoje uspjehe postignutim rezultatima a sada ima i uvjete prave gimnazije, konačno je došao taj dan na sreću i zadovoljstvo svih nas- istaknula je među ostalim ravnateljica.
 
Uz čelnike Grada svečanosti su prisustvovali i Županijski čelnici, zamjenik župana Luka Brčić i pročelnik odjela za prosvjetu, kulturu i sport Zdravko Omrčen, saborski zastupnik Ante Sanader te ravnatelji kaštelanskih škola uz djecu koja su također sudjelovala u organiziranom prigodnom programu koji je popratio svečanost useljenja.