Početna Nekategorizirano Lucho Enrique poveo Barcelonu u ozbiljan remont: Želi Immobilea, Llorentea, Benatiu i...

Lucho Enrique poveo Barcelonu u ozbiljan remont: Želi Immobilea, Llorentea, Benatiu i Ivana

459
UDIO

Čim je preuzeo klupu Barcelone, Luis Enrique je krenuo u potragu za igračima koji mu nužno trebaju da Barcelonu vrati na onaj put koji je promašio Tata Martino. 
 
Kako piše El Mundo Deportivo Lucho je sastavio popis imena koje želi vidjeti u Barcinoj svlačionici, a među navedenim imenima, u veznoj linije ističe se ime hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića.
 
Nakon sjajne sezone u Primeri, a još i više u Europa ligi u kojoj je svoju Sevillu doveo do naslova, ime hrvatskog reprezentativca se vezivalo uz brojne velikane Starog kontinenta, među ostalim Liverpool, Atletico, pa čak i Real, no kako stvari stoje, najozbiljnije je zagrizla Barcelona čiji je novi trener svjestan da je katalonskom divu nužno potreban ozbiljan remont po svim linijama.
 
Tako je Enrique još i zaželio prvog topnika Serie A, napadača Torina Ciru Immobilea, Fernanda Llorentea iz Juventusa i Mehdia Benatiu iz Rome.
 
A što se tiče Rakitića, El Mundu Deportivo naglašava da iako postoji velika želja za njim u Barci, da uprava Katalonaca neće ludovati sa trošenjem jer su svjesni da je Sevilla postavio veliku odštetnu klauzulu. Naime, u ugovoru koji je aktualan i vrijedi do 2015., onaj tko želi Raketu mora izdvojiti 40 milijuna eura, a u slučaju da Rakitić potpiše novi ugovor, ta odšteta bi iznosila 25 milijuna.
 
 
preuzeto s index.hr