Početna Nekategorizirano Psihodramski seminar

Psihodramski seminar

596
UDIO

“Otvoreni psihodramski seminar „Obiteljske relacije u psihodrami” održati će se od 27. 06. -29. 06. 2014.u organizaciji Sorriso centra, Split, Borisa Papandopula 8b..  
Seminar će voditi Dr. Vladimir Milošević, spec. psihijatar, europski akreditirani psihoterapijski edukator, psihodramski psihoterapeut, direktor i osnivač Instituta za psihodramu Beograd, voditelj trajne stručne izobrazbe iz psihodrame u Hrvatskoj. Dr. Milošević je psihodramski supervizor, trener i konzultant velikih za tvrtki (Henkel, PhillipMorris i Erste &Steiermärkische Bank).
Od 1990. do 2005. radio je na Institutu za mentalno zdravlje u Beogradu na Odsjeku za brak i obitelj kao psihijatar-psihoterapeut, te kao psihodramski psihoterapeut. Dobitnik je Posebnog priznanja Henkel CEE Akademije za najboljeg menadžerskog H.R. trenera, te za najbolji razvojni H.R. projekt u svijetu za 2005. godine. Voditelj je edukativnih psihodramskih seminara po pozivu (Brussels, Torino, Sheffield, Oxford, Tel Aviv). Autor je više stručnih radova  iz područja psihoterapije.
Psihodramski seminar otvoren je za sve zainteresirane stručnjake mentalnoga zdravlja, ali i za studente i laike bez prethodnoga iskustva u psihodramskom ili psihoterapijskom radu. Broj sudionika je strogo ograničen pa organizatori preporučuju raniju prijavu putem elektroničke pošte 
Psihodramskim edukantima sudjelovanje na seminaru bodovati će se shodno broju odslušanih sati, te bodovanje psiholozima kod Hrvatske psihološke komore i psihijatrima kod Hrvatske liječničke komore. 
Za prijave i sve ostale informacije možete kontaktirati na 095 547 7777 ili 091 529 59 15, kao i poslati na mail info@sorrisocentar.hr, te saznati više na www.centar-psihodrama.hr”