Početna Nekategorizirano Program Kaštelanskog zabavnog ljeta

Program Kaštelanskog zabavnog ljeta

1052
UDIO

Program Kaštelanskog zabavnog ljeta i ove godine sadrži tradicionalne pučke fešte i druga zabavna događanja te ljetne sportske igre, turnire i sportsko zabavne večeri.

Od 20. lipnja u 20 sati, kada će na plaži Gojača u Kaštel Sućurcu početi koncert u organizaciji Udruge Torcida Sućurac, do zadnjeg dana kolovoza, kada će se na rivi u K. Sućurcu održati Mašokuvar, u svim će kaštelanskim mjestima biti barem po jedno zabavno događanje.

Tradicionalna ljetna fešta na otoku ljubavi Barbarincu privući će i ovog ljeta brojne ljubitelje takvog druženja, kao što će sasvim sigurno mnogima biti zanimljive Utrka konobara i utrka u štiklama u K. Lukšiću ili Festival šalše i salse u K. Štafiliću.

Lukšićka Udruga Miljenko i Dobrila odlučila je od ove godine organizirati novu zabavnu večer zanimljiva naziva. „Doček pola godine“ organizirat će se upravo na prelazu iz prve u drugu polovicu godine (u noći 30. lipnja), a organizatori vjeruju kako će postati tradicionalan.

Memorijalni turnir Ivica Džolić Đola, koji se organizira u spomen na poginule branitelje Domovinskog rata,  okupit će veliki broj ljubitelja turnira na male branke, kao i Ljetne igre Kaštela 2014. U oerganizaciji Kaštelanske udruge mladih. Na svoje će doći i lovci kao i njihovi prijatelji, ali i ribolovci koji će se okupiti na VII.kupu Kaštela u športskom ribolovu.

Organizatori zabavnih događanja su domaće udruge i društva.

Program Kaštelanskog zabavnog ljeta
Program Kaštelanskog kulturnog ljeta