Početna Nekategorizirano Priopćenje iz Gradske knjižnice Kaštela

Priopćenje iz Gradske knjižnice Kaštela

476
UDIO

Ljeto u GKK i Ljetno natjecanje u čitanju GKK – čitajte i osvojite nagrade!

 
GKK ove godine po prvi put organizira program pod naslovom “Ljeto u GKK” – radionice, igraonice, glazbene slušaonice, književni klubovi i tribine, koje će se održavati tijekom srpnja i kolovoza. 
 
Posebna novost je ovoljetni program poticanja čitanja za djecu, mlade i odrasle pod naslovom “Ljetno natjecanje u čitanju GKK – čitajte i osvojite nagrade!”. 
 
Svi zainteresirani mogu se prijaviti u jedan od odjela GKK, gdje će ispuniti prijavnicu i uzeti knjige za čitanje. Slijedeći korak je učlanjenje u Facebook grupu GKK – “Ljetno natjecanje u čitanju GKK”, gdje će svi natjecatelji nakon što pročitaju knjigu ostaviti svoju preporuku ili kratku recenziju, tj. dojmove o pročitanoj knjizi. 
 
U prijavnici će biti navedeni svi naslovi koje su natjecatelji u vremenu od 01. srpnja do 15. rujna pročitali, a u skladu s tim će tijekom rujna, u povodu Međunarodnog dana pismenosti, najuspješnijima biti podijeljene nagrade, i to u kategorijama “djeca, mladi i odrasli”. 
 
Inače, sva djeca u dobi od 5 do 15 godina koja tijekom ljeta pročitaju više od deset knjiga, dobit će diplome i prigodne nagrade.
 
Osnovni cilj “Ljetnog natjecanja u čitanju GKK” jest poticanje korisnika, i to posebno mlađih korisnika, na čitanje tijekom ljeta. 
 
Povoljniji upis u GKK od 01. do 10. srpnja!
Gradska knjižnica Kaštela s ciljem popularizacije čitanja tijekom ljeta organizira akciju povoljnijeg upisa za sve nove članove po cijeni od 45,00 kuna, umjesto 90,00 kuna u vremenu od 1. do 10. srpnja. 
Iskoristite priliku i družite se u GKK tijekom ljeta s knjigom i s ostalim korisnicima, a ne zaboravite sudjelovati i u “Ljetnom natjecanju u čitanju GKK”, u sklopu kojega možete osvojiti vrijedne nagrade.
GKK