Početna Nekategorizirano Izvješće s turnira – Đola 2014

Izvješće s turnira – Đola 2014

862
UDIO
 
ĐOLA ’14 – Danas veliko finale: SIMPA BILI – KONOBA ‘INTRADA’ 
 
Malo po malo, ovogodišnji Đola došao je do samog kraja, večeras se na igralištu Osnovne škole ‘Bijaći’ u Kaštel Novom igra veliko finale u kojem se po prvi puta sastaju splitska ekipa Simpa Bili i domaća Konoba ‘Intrada’.
 
Obje ekipe cijeli su turnir odigrali sa po šest igrača, gosti iz Splita ekipa Simpa Bili za koje igraju Kirevski, Vujić, Gotovac, Roje i dr. nešto su iskusniji, dio su poznate malonogometne momčadi Kidam žile koja je prije par godina osvojila Torcida kup pa ne trba čuditi njihov plasman u finale.
 
Isto tako i ekipa Konoba ‘Intrada’ za koju igraju Duvnjak, Kovačević, Legčević, Babić, Cvitanović i Burilović, mlađa po godinama ali s puno utakmica u nogama, u bližoj i daljnjoj okolici osvojili su gotovo sve turnire na kojima su igrali ili si se barem plasirali u same završnice. Sve ovo gore navedeno garantira nam kvalitetnu i uzbudljivu završnicu ovogodišnjeg Đole.
 
U utakmici dviju poraženih ekipa u polufinalu, u borbi za utješno 3. mjesto sastaju se Nipper i CB ‘Twister’. program finalnog dana upotpunit će još dvije finalne utakmice Dječijeg turnira.

 
UTORAK, 19.08.
 
19:30 Finale dječijeg turnira za 2001 / 2002. god. 
UPRI STARA – ADIDAS
 
20:15 Za 3. mjesto: NIPPER – CB ‘TWISTER’
 
21:15 Finale dječijeg turnira za 2003 / 2004. god. 
APARATI ZA ZABAVU ‘NIKE’ – DOBRI MOMCI
 
22:00 Finale: SIMPA BILI – KONOBA ‘INTRADA’ 
 
Obje polufinalne utakmice, inače su protekle u neizvjesnoj i izjednačenoj igri, šanse su sijevale na obje strane i pobjednik se nije mogao znati do posljednjeg sučeva zvižduka, potvrda čega je da su oba finalista svoj plasman osigurali tek nakon boljeg izvođenja penala pošto su jedna i druga polufinalna utakmica završile bez pobjednika u regularnom dijelu..
 
REZULTATI POLUFINALA:
 
NIPPER – SIMPA BILI …………………………………….(1:1)…..3:4 pen. 
CB ‘TWISTER’ – KONOBA ‘INTRADA’ ………………..(3:3)…11:12 pen. 
 
Prvi su se u finale plasirali momci iz ekipe Simpa Bili koji su u šahovskoj borbi protiv lanjskog pobjednika Nippera prolaz osigurali tek nakon boljeg izvođenja penala, dok je druga utakmica bila prava ljepotica ovogodišnjeg Đole. Nakon što je prvi dio utakmice između CB ‘Twister’ i Konobe ‘Intrada’ završio bez pogodaka strijelci su se u drugom dijelu raspucali, najprije su mladi momci iz Konobe ‘Intrada’ početkom nastavaka iz nekoliko brzih kontri poveli s 3:0 da bi lukšićani, kad su ih svi otpisali u par minuta uspjeli izjednačiti na 3:3. Bez obzira na još nekoliko šansi s jedne i druge strane taj rezultat je ostao do kraja. U izvođenju penala igrač Konobe ‘Intrada’ Toni Kovačević raspucavao je s branke na branku s Ivicom Osibovom za plasman u finale, tek u šestoj seriji kapetan ekipe CB ‘Twister’ je promašio što je izazvalo buru oduševljenja među igračima Konobe ‘Intrada’ i njihovim navijačima.