Početna Svijet Zastrašujuće: Uz pijanu ženu muškarci su postali predatori

Zastrašujuće: Uz pijanu ženu muškarci su postali predatori

980
UDIO

Ovaj društveni eksperiment snimljen je u suradnji organizacija Centro Europeo Neurosalus i Doctortesta koje potiču osviještenost o opasnostima alkohola i lakih droga te rade na rehabilitaciji ovisnika. Na samom početku priloga novinar je objasnio o kakvom se eksperimentu radi te kako će ‘pijana’ djevojka namjerno biti raspoložena i otvorena prema ljudima koji joj priđu.

Od njih nekoliko koji su uvršteni u finalnu snimku, ni jedan joj muškarac nije pokušao pomoći, posebice ne nakon što su saznali da je izgubljena, da joj je baterija prazna i da nema brojeve svojih prijatelja. Nekoliko njih nakon toga joj je predložilo daljnju konzumaciju alkohola, a neki i odlazak u hotel. Jedan od njih nije želio gubiti vrijeme ni na to i odmah je počeo ljubiti ‘pijanu’ djevojku pa joj je u pomoć morao priskočiti član ekipe koja je snimala dokumentarac.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=380&v=y6v5IVkIPvM

Pri samom kraju eksperimenta novinar je objasnio kako prilog nije montiran na način da se muškarce prikaže u lošem svjetlu. Naime, oni zaista nisu uspjeli snimiti ni jednu osobu koja bi djevojci prišla s dobrim namjerama.

Dapače, oni najgori dijelovi čak su i izbačeni. Što bi se tek dogodilo, zaključio je za kraj, da je eksperiment sniman u petak ili subotu navečer?!

preuzeto sa 24sata.hr