Početna Split Navijači šalju “pozivnicu” Pavličiću na ručak u Stobreču

Navijači šalju “pozivnicu” Pavličiću na ručak u Stobreču

930
UDIO

Disciplinski sudac Prve HNL Saša Pavličić Bekić objavio je na svome Facebook profilu da on i njegova kćer dobivaju prijetnje od strane navijača. Pavličić je jučer kaznio Hajduk drastičnom kaznom zatvaranjem sjeverne tribine nakon utakmice s Lokomotivom. Podsjetimo da su navijači u ovoj utakmici priredili bakljadu i koreografiju posvećenu Vukovaru.

Disciplinski sudac svoju odluku pravda protupravnim navijačkim ponašanjem, te pozivanjem na rasizam i diskriminaciju. Svoju odluku potkrepljuje time da su navijači Hajduka vikali na utakmici “Mamići Srbine, čakija ti ne gine”, a istim uzvicima pozdravili su i Brunu Marića nakon napada u Stobreču.

Sinoć je tako Pavličić na svome Facebook profilu objavio status u kojem tvrdi da on i kćer dobivaju prijetnje od strane navijača Hajduka. Tako se među prijetnjama našao i poziv na ručak u Stobreč, a između ostalih tu se moglo vidjeti i onih klasičnih kao “smrade, ubit ćemo te” i one zbog koje je kaznio navijače “čakija ti ne gine”.

Nadalje u svome statusu tvrdi da se i njegov broj mobitela našao među komentarima na jednom portalu, te je izrazio zabrinutost svojim prijateljima. Za prijatelje tvrdi kako su “frendovi” sa stranicama koje ga napadaju, ali da nitko od njih nije reagirao da ga obrani i objasni da je on nepotkupljiv.

preuzeto sa dalmacijanews.hr