Početna Zanimljivosti Naručio dugo željene tenisice za 750 dolara, a dobio papuče

Naručio dugo željene tenisice za 750 dolara, a dobio papuče

2002
UDIO

Adidas Yeezy Boost 350 ‘Turtle Dove’ jedne su od najskupljih tenisica danas, stoga kada je, Max Hogan iz Vijetnama vidio da su tenisice na popustu odmah ih je odlučio kupiti kako ne bi propustio priliku.

Tenisice je dizajnirao Adidas u suradnji s Kanye Westom, a puštene su u prodaju 27. lipnja 2016. te su tada koštale 200 dolara. Ljudi su se pomamili za tenisicama pa su se tenisice u kratkom roku rasprodale, stoga je gotovo nemoguće nabaviti par.

Danas su cijene tenisica, upravo zbog velike potražnje, ipak nešto veće. Naime na Amazonu cijena Yeezy Turtle Doves tenisica kreće se između 2000 i 5000 dolara, zato kad je Max Hoang Trinh na eBay-u vidio da su tenisice snižene na 750 dolara, nije mogao odoljeti misleći kako mu je upala sjekira u med.

Za originalni par, cijena je bila vrlo povoljna, a previsoka za kopiju originalnog branda pa je Max odlučio kako je vrijedno rizika i naručio si je par dugo željenih Yeezy tenisica. Max nije mogao dočekati da mu naručeni paket stigne.

No kad je otvorio kutiju, ostao je zaprepašten. Umjesto Yeezy Turtle Dove tenisica koje je naručio i skupo platio, Max je dobio par slatkih papuča inspirirane Yeezy tenisicama. Max je nezadovoljstvo iskazao na Facebooku objavivši ‘Više
nikad neću kupiti ništa putem interneta’, uz slike, jer ipak slika govori tisuću riječi.

Max se na svom profilu našalio objavivši sliku, uz tekst ‘Moram nazvati osobu koja me prevarila, da joj zahvalim.’
izvor:24sata.hr