Početna Kaštela Sportaši grada Pszczyne kod gradonačelnika

Sportaši grada Pszczyne kod gradonačelnika

1129
UDIO

Gradonačelnik je danas u Gradskoj vijećnici u pratnji zamjenika Milija Novaka primio mlade sportaše atletičare iz poljskog prijateljskog grada Pszczyne , koji od 8. travnja borave u Kaštelima na sportskim pripremama za nadolazeća natjecanja u Poljskoj.

Grad je sudjelovao u organizaciji cjelokupnog boravka i prostora za treniranje za mlade sportaše i trenere, stoga su iskoristili ovu priliku da zahvale gradonačelniku na srdačnom dočeku i pomoći pri organizaciji cjelodnevnih programa i aktivnosti. Predstavnici delegacije posebno su uputili pohvalu za kaštelanske sportske dvorane, koje su kako kažu u izvrsnom stanju, i jako dobro opremljene, te zahvalili Gradu na jako lijepom gostoprimstvu.
Gradonačelnik je gostima izrazio toplu dobrodošlicu, te naglasio kako je uistinu ponosan na prijateljsku suradnju dvaju gradova, i odnos koji se održava punih 25 godina, uključujući dolaske delegacije gradske uprave Psczyne svake godine na svečanu proslavu Dana Grada. Gradonačelnik je spomenuo i svoje iskustvo prilikom posjeta grada Pszczyni, te s gostima razmijenio iskustva i dojmove, a upoznao ih je i sa turističkom kulturom grada i činjenicom da su Kaštela uistinu pravi sportski grad, naročito u sportovima odbojke, rukometa, košarke..
Susret je zabilježen zajedničkom fotografijom za uspomenu na primanje gradonačelnika i boravak u Kaštelima, sa obostranom nadom da će se ponovo ukazati prilika za ponovne posjete.