Početna Split Ludilo u gradu : Počinje Ultra festival – Split 2017.

Ludilo u gradu : Počinje Ultra festival – Split 2017.

2141
UDIO

U petak nas očekuje Ultra festival. Već otprilike i znate kako stvari stoje, ali još jednom posjećamo što je PU splitsko-dalmatinska priopćila.

Tijekom održavanja Ultre na području oko stadiona biti će uspostavljena posebna regulacija prometa, te će biti ograničeno prometovanje osobnih vozila (osim vozila hitnih službi, stanara, te taxi vozila i vozila sa službenom akreditacijom)   i to na raskrižjima ulicama:

–       VII Kaštela-Matoševa,

–       VII Kaštela-Jobova,

–       Zrinsko-Frankopanska-Karamanova,

–       Hrvatske mornarice-Put Glavičina,

–       Put Supavla-Mike Tripala.

Na naprijed navedenim raskrižjima biti će raspoređeni policijski službenici radi regulacije i blokade prometa u vremenu od 15:00 do 07:00 sati.

Za vrijeme Ultre od 20 sati, sve dok za to bude postojala potreba, za sav promet biti zatvorene prometnice oko stadiona,  a promet će biti preusmjeren na okolne ceste.

S obzirom na mogućnost stvaranja većih prometnih gužvi i zastoja posebno na prometnicama na području Poljuda i Spinuta, savjetujemo građane da tijekom trajanja javnog okupljanja, od petka do nedjelje, posebno u vrijeme najvećeg intenziteta prometa ( u vremenu od 17 do 20 sat) izbjegavaju prometovanje navedenim područjem, posebno ulicama u široj zoni stadiona, te da prometuju kroz tunel samo ako je nužno.

IZVOR: dalmacijanews.com