Početna Kaštela “Festival ljubavnih napitaka” Kaštela 2017.

“Festival ljubavnih napitaka” Kaštela 2017.

1530
UDIO

U okviru manifestacije „Legenda o Miljenku i Dobrili“ TZ Grada Kaštela ove godine po prvi puta organizira i „Festival ljubavnih napitaka“.Riječ je o ugostiteljsko – gastronomskoj manifestaciji čiji cilj je promovirati različite vrste autohtonih likera, rakija i žestica.

Ljubavna priča o Miljenku i Dobrili na taj način dobiva i svoju gospodarsku dimenziju pružajući priliku malim proizvođačima i OPG-ovima da prezentiraju svoje proizvode, kako Kaštelanima tako i njihovim gostima.
Svi zainteresirani izlagači imaju osiguran prodajni prostor na kojem će predstaviti jedan “ljubavni napitak” s originalnim imenom i djelovanjem osmišljenim za ovu prigodu. Tijekom večeri izabrani napitak posjetitelji će moći degustirati uz plaćanje, a također će biti omogućeno svim prijavljenima prodavati i ostale svoje proizvode po promotivnim cijenama.

Tijekom večeri organiziran je zabavni program uz “meštra ceremonije” Damira Mihanovića – Čubija, a osim glazbenog programa za odrasle, pripremaju se i programi za djecu: akrobatsko-žonglerske točke grofa Motike i njegove dvorske lude, akrobacije s vatrom te pripovijedanje bajki za velike i male.

Manifestacija će se održati na potezu između dvorca Rušinac i parka Vitturi u Kaštel Lukšiću od 20 do 23 sata.