Početna Hrvatska 9. Dječji festival “GLAS SOLINA 2017.”

9. Dječji festival “GLAS SOLINA 2017.”

1569
UDIO

SOLIN – Gradina, nedjelja 27.08.

Poštovani,

Sa zadovoljstvom najavljujemo 9. Dječji festival “GLAS SOLINA 2017.” koji će se kroz program solinskog kulturnog ljeta održati u nedjelju, 27. kolovoza s početkom u 20:30h na ljetnoj pozornici Gradini u Solinu. Organizator je Dječji klub Dalmalino.

Djeca i mladi iz Solina i Dalmacije u kolijevci hrvatske povijesti pjevati će na radost svojih vršnjaka, ali i zadovoljstvo odraslih. Program se sastoji od Natjecateljskog dijela u kojem će svoje pjevačko, glazbeno i scensko umijeće predstaviti 20 mladih talenata u dobi od 8 do 15 godina i Show programa u kojem nastupaju Gospel zbor “Mihovil”- Kamen, Gimnastički klub “Salto”, plesna skupina “Solinski bubamarci” i “Solinske mažoretkinje”. Voditeljica je Kristina Bitanga. Ulaznice se mogu kupiti na ulazu u Gradinu po cijeni od 20 kuna.

Festival izaziva veliko zanimanje, pridonosi okupljanju djece i mladih, druženju, razvijanju kreativnosti i glazbenom ostvarenju.Pokrovitelj je grad Solin, a manifestacija doprinosi razvoju kulturno-zabavnih programa i stvaranju prepoznatljivog imidža Solina kao “najmlađeg” grada u Hrvatskoj i grada prijatelja djece.

Dječji klub Dalmalino čine članovi i volonteri, koji su usmjereni na područje pozitivnog rasta i razvoja, a koji provode niz mjera i aktivnosti s istaknutim ciljevima za unaprijeđenje položaja djece i mladih u RH. U privitku je plakat manifestacije, dok podatke o klubu, aktivnostima i fotografije možete preuzeti s www.dalmalino.hr ili službene FB stranice Dječji klub Dalmalino.

 

Veselimo se Vašem dolasku!