Početna Hrvatska Zabavno-edukativni projekt: “Igramo se”

Zabavno-edukativni projekt: “Igramo se”

1232
UDIO

S veseljem dijelimo s Vama informaciju da će se Zabavno-edukativni projekt “IGRAMO SE!”, za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom održati u Centru za rehabilitaciju FRA ANTE SEKELEZ – Vrlika 13. studeni ( ponedjeljak ) i Centru za rehabilitaciju MIR – Kaštel Novi 15. studeni ( srijeda ). Početak oba programa je u 10.30 sati.

Cilj je provođenje mjera i aktivnosti u svrhu poboljšanja kvalitete života osoba s posebnim potrebama, te pomoć u integraciji u lokalnu zajednicu. Nositelj je Dječji klub Dalmalino iz Splita i projekt ima regionalni karakter.

U zajedničkoj interakciji sudjeluju članovi kluba, volonteri i suradnici: Snjegulica, Cirkus duo, Dječja folklorna skupina “KUU Milan Begović”- Vrlika, Mlađa plesna sekcija i Mandolinski sastav Božiji pivčići “HKUD-a Peruča” – Hrvace, Kaštelanske mažoretkinje i mališani iz dječjeg vrtića Zvončica iz Vrlike.

Kroz 5 godina održavanja Projekt je uključio više od 1200 osoba: štićenika, njihovih obitelji, terapeuta, animatora, prijatelja i gostiju u igri i zabavi.

Igramo se zajedno!