Početna Hrvatska Todorić – Raskrinkat ću hobotnicu koju predvode Plenković i Ramljak

Todorić – Raskrinkat ću hobotnicu koju predvode Plenković i Ramljak

1144
UDIO

Ivica Todorić u posljednjoj objavi na blogu osvrnuo se na zahtjev koji je izvanredna uprava Agrokora podnijela za namirenje štete, a kojim traži 1,6 milijardi kuna, kao i da navedenu štetu solidarno nadoknade svih 15-ero okrivljenika.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Kako je objavio jedan dnevni list, pozivajući se na izvore bliske Izvanrednoj upravi Agrokora, Ramljak je podnio imovinskopravni zahtjev za namirenje štete od ljudi koji su, navodno, oštetili Agrokor. Nevjerojatna količina laži koju sadrži Ramljakov zahtjev ima samo jednu svrhu – lažima stvoriti javnu percepciju krivnje i sakriti svakodnevne kriminalne aktivnosti Izvanredne uprave. Niti ja, niti nitko drugi, a poglavito ne moji suradnici, iz Agrokora nije otuđio niti jedan jedini euro, niti sam svoju kompaniju na bilo koji način oštetio.

To je istina, ona je uvijek jača od laži, a medijski nasrtaji kroz konstrukcije koje plasirate neće proći. Raskrinkat ću hobotnicu koju predvode Plenković i Ramljak i pravda zasnovana na pravu koje mi nećete oduzeti na kraju će pobijediti, a stvarni krivci morat će se suočiti s lažima i kriminalom koji provode na štetu Agrokora i cijele države”, piše Todorić.

IZVOR: N1