Početna Kaštela Prijave za Srdelin lignjolov su u tijeku

Prijave za Srdelin lignjolov su u tijeku

885
UDIO

– Tradicionalni Srdelin lignjolov održava se i ove godine, te će trajati dva dana. Pripreme za lignojlov krenule su već od ponedjeljka te se svi zainteresirani mogu prijaviti do 28. rujna u prostorijama PŠK Srdela ili na broj mobitela 095 562 91 30. Prijave se vrše svaki dan od 18 do 20 sati.

Prijaviti se mogu svi oni koji imaju važeću ribolovnu dozvolu a svaka ekipa može imati 3 člana. Lignjolov počinje 30. rujna i 1. listopada a loviti će se u akvatoriju kaštelanskog zaljeva. Prvog dana lignjolova očekuje nas natjecanje u kuhanju brujeta, dječji lignjolov te izložba nautičke i ribolovne opreme. Drugog dana na rasporedu je lignjlov za odrasle, izbor za miss lignjolova i humanitarna tombola.

I ove godine lignjolov je humanitarnog karaktera te će sva prikupljena sredstva ići za Udrugu oboljelih od cerebralne i dječje paralize Aurora iz Šibenika. Sudionike očekuju bogate nagrade, te članovi PŠK Srdela pozivaju sve zaljubljenike u lignjolov da se prijave i sudjeluju u još jednoj humanitarnoj akciji.