Početna Kaštela Krenule prijave za Feštu o boba na Brcu u Kaštel Kambelovcu

Krenule prijave za Feštu o boba na Brcu u Kaštel Kambelovcu

1410
UDIO

Ove godine nam se na velika vrata vraća Fešta o boba. Ovogodišnja Fešta o’ boba održat će se u subotu, 20. svibnja. Mjesto održavanja je kao i svih ovih godina, na brcu u Kaštel Kambelovcu.

Prijave ekipa za sudjelovanje na jednoj od najvećih gastronomskih fešti, ne samo u Kaštelima nego i Dalmaciji, već su započele, a prijaviti se mogu i svi zainteresirani koji se žele okušati u pripremanju nekog od zanimljivih jela od boba ili sa bobom.

Za natjecanje je najvažnija dobra volja i osnovno znanje o pripremanju boba, a na svakoj je ekipi da sama odabere što će spremati. Jela mogu biti svakodnevna, tradicionalna, inovativna, nesvakidašnja, slatka, slana, kisela, ljuta…

Jela se, ovisno o mogućnostima ekipa i posjedovanju odgovarajuće opreme mogu kuhati i pripremati i kod kuće, no za cijelu atmosferu i bolji doživljaj ove gastro fešte ipak je pravi odabir kuhanje na samom Brcu.
Pripremljena jela kušat će posjetitelji fešte, ali i stručni sud koji će proglasiti najbolja jela, a njihovim tvorcima pripast će zanimljive nagrade.

Svi koji se žele okušati u pripremanju jela, svoje mjesto na brcu mogu rezervirati prijavom na broj mobitela 097/606 1163 ili 098/490-323, a na taj način mogu dobiti i sve dodatne informacije.

izvor: dalmacijanews.hr