Početna Kaštela ‘Podvorje u podvorju’, predstava za djecu, ‘Arije pod zvijezdama’, 22. večer folklora...

‘Podvorje u podvorju’, predstava za djecu, ‘Arije pod zvijezdama’, 22. večer folklora ‘Tamburica i mandolina’, 14. Dani Luke Botića…

245
UDIO

U organizaciji Grada Kaštela, danas, 14. kolovoza uživajte u sat vremena koncerta klasične glazbe u izvedbi Ane Kovačev i Iskre Silvestri Valdevit u Vitturiju u Kaštel Lukšiću s početkom u 20 sati.

U utorak, 15. kolovoza, u organizaciji HGD Biranj održat će se tradicionalni koncert povodom blagdana Velike Gospe u Vitturiju u Kaštel Lukšiću s početkom u 21 sat dok će se u staroj crkvici svetog Jeronima istu večer održati cjelovečernji koncert gitarskog dua ‘Montenegrin’ iz Crne Gore u organizaciji udruge sv. Jeronim s početkom u 20.30 sati.

Tradicionalni koncert klape Podvorje ‘Podvorje u podvorju’ održat će se u srijedu, 16. kolovoza u Gospojskoj štradi u Kaštel Sućurcu s početkom u 21 sat.

Od četvrtka 17. kolovoza do utorka 22. kolovoza u kaštel Vitturiju u Kaštel Lukšiću posjetite prezentaciju umjetničkog rada Dinka Bekavca. Početak je predviđen u 19.30 sati, a organizator je Grad Kaštela.

Kazališna predstava za djecu u izvedbi Boom! Teatra pod nazivom ‘Ne može’ u organizaciji Grada Kaštela održat će se u četvrtak, 17. kolovoza u Dudanovom parku u Kaštel Kambelovcu s početkom u 19 sati.

U petak, 18. kolovoza , u organizaciji Turističke zajednice grada Kaštela uživajte u koncertnom programu ‘Arije pod zvijezdama’ u izvedbi sopranistice Antonije Teskere na brcu u Kaštel Starom s početkom u 21 sat dok će se istu večer održati Večer dječjih predstava i igrokaza u organizaciji kaštelanskog dječjeg kazališta Škatula pod nazivom ‘Dica gradu s ljubavlju’ u Novom parku u Kaštel Lukšiću s početkom u 20 sati.

Za ljubitelje umjetnosti, također u petak, 18. kolovoza s početkom u 21 sat, a u organizaciji Bijaći – društvo za očuvanje kulturne baštine Kaštel, održat će se  otvaranje retrospektivne izložbe umjetnika Ivice Parčine. Izložba će biti postavljena u Vitturiju sve do četvrtka, 31. kolovoza.

Na brcu u Kaštel Starom, u subotu 19. kolovoza, održat će se 22. večer folklora ‘Tamburica i mandolina’. Početak je u 20.30 sati, a organizator je KUD 7 Kaštela.

Za kraj tjedna, u nedjelju 20. kolovoza u Vitturiju – 14. Dani Luke Botića: Hrvatsko-bugarske veze. Organizator je udruga za revitalizaciju sela Opor-Botići. Početak je u 20 sati.

Ulaz na sva događanja je besplatan!