Početna Kaštela Kaštelanska Miss na prijemu kod gradonačelnika

Kaštelanska Miss na prijemu kod gradonačelnika

250
UDIO

Danas je gradonačelnik Kaštela Denis Ivanović održao prijem za novoizabranu Miss Splitsko-dalmatinske županije Anđelu Anterić.
Na samom početku čestitao joj je na uspjehu, te ju zamolio da se predstavi i pobliže objasni natjecanje.
– Ja sam Anđela Anterić,.imam 21. godinu i dolazim iz Kaštel Starog.Sudentica sam  druge godine novinarstva na fakultetu Političkih znanosti u Zagrebu. Na natjecanje sam se prijavila po preporuci prijatelja koji su moja najveća podrška. Prijavila sam se preko facebook stranice, ispunila svoje osobne podatke, nakon toga došla sam na casting koji se održavao par dana,tako da vam ne mogu reći koliko je točno cura bilo u natjecanju. U  finalu je bilo nas osam cura koje smo sve iz Splitsko-dalmatinske županije. Sljedeće što me očekuje je izbor za Miss Hrvatske 27.studenog  u Zagrebu. Mogu samo istaknuti kako ovo više nije samo natjecanje ljepote nego se vrednuje osobnost, obrazovanje. Na natjecanju sam upoznala jako puno cura koje su, također, na fakultetu, imaju svoj cilj i snove. Za sebe mogu reći kako mi je ovo jedna stepenica više, tim više što pohađam takav fakultet gdje je ovakvo iskustvo jako pozitivna stvar,  pojasnila je Anđela.
Čestitkama se pridružila i zamjenica gradonačelnika Jadranka Matok Bosančić.
–  Mogu reći samo da smo mi svi u Gradu jako ponosno što smo te danas ugostili. Često ovdje primamo istaknute sportaše ali do sada nismo imali nikoga sa natjecanja ljepote. Čestitam i želim ti puno sreće u daljnjem natjecanju, kazala je Matok Bosančić.
Poznatim stihom ” Hvalile se Kaštelanke da su lipše neg Splićanke” gradonačelnik Ivanović poželio je svu sreću Anđeli na budućem natjecanju uz želju da sljedeći prijem organizira za Anđelu Miss Hrvatske.