Početna Nekategorizirano El Clasico u potpunosti podijelio španjolske medije!

El Clasico u potpunosti podijelio španjolske medije!

607
UDIO

Vijest se može prenijeti na više načina, a to najbolje svjedoči perspektiva kojom su o derbiju pisali mediji skloni Barceloni, te oni skloni Real Madridu. Razlike su i više nego očite.
 
Tako katalonski orijentirani Sport izlazi s velikim natpisom na naslovnici ‘Messi uništio Madrid’, stavljajući u prvi plan veliku pobjedu Barcelone 4:3 i Messijeva tri pogotka. Također, nisu propustili na naslovnoj stranici spomenuti da se Ronaldo ponio kao plačljivko, kada je nakon utakmice pričao o sucima. Na sličnom je tragu i katalonski Mundo Deportivo, koji je također postao Messija na naslovnici, kako ljubi grb kluba.
 
S druge strane, cijelu je priču potpuno drugačije doživjela Marca, koja u prvi plan baca činjenicu da je sada Atletico Madrid na samom vrhu lige, a nisu propustili spomenuti kako je dvojac Di Maria-Benzema odigrao sjajnu utakmicu. Na naslovnici se naravno našlo mjesta i za start Busquetsa na Pepea, kojeg se nije okarakteriziralo slučajnim. Suzdržan je bio i AS, koji se ograničio na statističke podatke o broju jedanaesteraca, kartona i svega ostalog na utakmici.
 
preuzeto sa tportal.hr