Početna Nekategorizirano Ženi se čovjek spreman kao Njemački vojnik 41′

Ženi se čovjek spreman kao Njemački vojnik 41′

1069
UDIO

Ivica se veseli proširenju obitelji. Jako je sretan, rekao nam je Nenad Eror, glasnogovornik Hrvatskog skijaškog saveza.
Dodao je da je Ivica Kostelić (34) zamolio da se poštuje njegova privatnost. Naš najbolji skijaš ipak je otkrio datum vjenčanja. Sudbonosno “da“ on i njegova zaručnica, Islanđanka Elin Arnarsdottir (31), izreći će 24. svibnja. Druge detalje par nije htio otkriti. 
Ivica je proteklog vikenda priredio i veliko iznenađenje djevojci. Skijaš ju je odveo u zlatarnicu u središtu grada, koju je vlasnik otvorio u nedjelju samo za njih. Ivica je strpljivo i pažljivo birao zaručnički prsten za svoju dragu. Zadržali su se manje od sat vremena, a poslije su otišli to proslaviti.
.
- Vjerujem u instituciju braka i nadam se da, kad to napravim, da će biti zauvijek – rekao je jednom Kostelić. Par se upoznao 2006., a bivša skijašica se nakon tri godine veze uselila u obiteljsku kuću Kostelićevih u zagrebačkoj četvrti Gračani. Zbog ljubavi Elin je odustala od skijaške karijere te se posvetila Ivici i studiju engleskog jezika.
 
IZVOR: 24SATA.HR