Početna Nekategorizirano Brkić(HDZ) najavljuje osvetu SDPu po dolasku na vlast

Brkić(HDZ) najavljuje osvetu SDPu po dolasku na vlast

516
UDIO

MILIJAN BRKIĆ gostujući u HTV-ovom Dnevniku 3 kazao je kako svoj rad napisao i obranio pred tročlanim povjerenstvom. “Napisao sam ga na osnovu materijala kojega sam dobio od mentora”, dodao je Brkić ustvrdivši da je sve konstrukcija Ranka Ostojića te da su tu radi o HDZ-u, a ne o njemu.
 
“U Povjerenstvu je bio i današnji dekan Visoke policijske škole i zanimljivo je kako on danas priča jedno, a bio je u tom povjerenstvu pa se nije oglasio da sam ja kompilirao ili falsificirao diplomski rad.”, kazao je Brkić.
 
“Ja nisam kao neki, kao Stazić koji ljetuje za 7 kuna na račun države, niti kao Jovanović koji je pod čudnim okolnostima postao docent na osječkom fakultetu. No, o tome ćemo kada HDZ dođe vlast.”, započeo je Brkić dodajući kako je to SDP-ov pokušaj da policiju iskoristi za političke obračune umjesto da se bavi svojim poslom.
 
Na direktno pitanje, je li prepisao svoj rad za koji je revizija utvrdila da je od 1630 riječi prepisano 1285 i to s tipfelerima, Brkić je umjesto odgovora rekao sljedeće: “To nije revizija, nego povjerenstvo, a neki članovi povjerenstva nisu niti htjeli potpisati nalaz. To povjerenstvo bilo je izloženo pritiscima MUP-a. Ja sam svoj diplomski rad sastavio od materijala koji sam dobio od mentora”.
 
Osim Brkiću, diploma je poništena i Silviju Toplaku, šefu osiguranja predsjednika države te Robertu Ljutiću, zamjeniku šefa kabineta zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.
 
IZVOR: INDEX.HR
UDIO
Prethodni članakHappy Kaštela
Sljedeći članakBanke upozoravaju