Početna Nekategorizirano NOGOMET: Zmaj oblijeće Vukovar, Jadran gostuje u Omišu

NOGOMET: Zmaj oblijeće Vukovar, Jadran gostuje u Omišu

588
UDIO

23. kolo 3. HNL – jug donosi nova nogometna uzbuđenja. Kaštelani imaju prigodu gledati Vala koji kod kuće igra protiv Zmaja iz Makarske, a Jadran ide na gostovanje u Omiš. Od ostalih utakmica izdvajamo dvoboj Imotskog i Mosora. U 18. kolu 1. ŽNL Gošk kod kuće dočekuje Slogu iz Mravinaca.

Nakon remija sa Zagorom Val u 23. kolu igra pred domaćim navijačima. Na Vukovar stiže ozbiljna momčad, a riječ je o Zmaju iz Makarske. Zmaj je u proljetni dio krenio sa visokom pobjedom protiv Goška, ali je potom spojio četiri utakmice bez pobjede čime se srozao na devetu poziciju. Val sa tri remija zaredom prikuplja vrlo važne bodove koje mu trenutno služe kako bi osigurao ostanak. U jesenskom dijelu Zmaj je slavio sa 1:0. Utakmicu predvode sudački trojac Toni Bešker (Solin), Miho Trković (Gruda) i Mišo Krešić (Mokošica).

Čista pobjeda u prošlom kolu izbacila je Jadran na dvanaestu poziciju i tako nakon dugo vremena izišao iz opasne zone. Sada gostuju u Omišu koji ima malu krizu s rezultatima. Tek dva boda u posljednje četiri utakmice osvojili su sutrašnji domaćini. U prilog im ne ide ni međusobni susreti. Naime, Omiš je zadnji put pobjedio Jadran prije četiri i pol godine, a u jesenskom dijelu ove sezone na Zrinjskom su odigrali 1:1. Utakmicu predvode splitski trojac Ivo Perković, Stipe Zec i Toni Đogaš.

23. kolo:

Subota, 29.3.2013., 15:00
Konavljanin – Šibenik
Val – Zmaj (M)
Omiš – Jadran (KS)
Imotski – Mosor
Hrvace – Gošk

Nedjelja, 30.3.2013., 16:00
Primorac 1929 – Junak
Neretvanac – Kamen
Zmaj (B) – Zagora
Croatia – Neretva

1. Županijska liga

Subota, 29.3.2013., 15:00
Gošk – Sloga (M)

U 18. kolu 1. ŽNL Gošk kod kuće dočekuje Slogu iz Mravinaca protiv koje će pokušati prekinuti crni niz bez pobjede. Utakmicu predvode sudački trojac Marko Tot, Teo Pavić i Ivan Taraš.

preuzeto s kastela.org