Početna Nekategorizirano Raspored malog nogometa u Kaštelima

Raspored malog nogometa u Kaštelima

455
UDIO

Nakon više od šest mjeseci natjecanja u objema malonogometnim ligama grada Kaštela došla su do svoga kraja. Ovog vikenda na rasporedu su posljednja kole u obje lige.
U 1.ligi prvak se znao već nekoliko kola prije samog kraja, to je ekipa Dvd Kaštela koja je skoro tijekom cijelog prvenstva bila prvi pratitelj Zračne Luke koja je dugo vremena bila vodeća na tablici da bi s nekoliko lošijih igara Zračne Luke ekipa Dvd Kaštela to iskoristila te preuzela vodstvo na tablici nisu imali namjere više nikome prepustiti.  U posljednjem kolu novi prvak sastaje se sa, u posljednjih nekoliko kola dosta pomlađenom Marinom Kaštela.
U sjeni promocije novog prvaka odvijati će se borba za drugo mjesto, obje ekipe koje pretendiraju za to mjesto, i Zračna Luka i Mladež HDZ-a Kaštela imaju u zadnjem kolu dosta zahtjevne protivnike, Zračna luka igra protiv lukšićana iz ekipe CB ‘Faraon’ dok Mladež HDz-a očekuju u posljednje vrijeme sve bolji Štafilićani.
U posljednjoj utakmici 18.kola koja nema neki rezultatski značaj, sastaju se Nipper i Torcida Trial dok će Žrnovnica ubilježiti pobjedu za zelenim stolom od 3:0 b.b.pošto je njihov protivnik u 18. kolu Ljubitovica odustao od natjecanja četiri kola prije kraja natjecanja.
Kolo prije kraja ostala je još jedna nepoznanica, to je pitanje najboljeg strijelca 1.lige. Dvojac iz Štafilića, za sada vodeći strijelac lige sa 23 pogotka Burilović i Babić koji ga prati s pogotkom manje.              
U 2. ligi za razliku od višeg ranga pitanje prvaka još nije odlučeno, u posljednjem kolu sastaju se međusobno dvije vodeće ekipe Vinišće i Petrokamen koje u posljednje kolo ulaze bodovno poravnati. Veliki hendikep u tako važnoj utakmici za ekipu Petrokamena biti će neigranje njihovog najboljeg igrača i strijelca lige Mijatovića koji je na posljednjoj utakmici protiv MNK Marine zaradio isključenje zbog čega nema pravo nastupa u posljednjem kolu.
Sve ostale utakmice posljednjeg kola u sjeni su velikog derbija dviju vodećih ekipa 2. lige, zna se i najbolji strijelac, to je Denis Mijatović igrač Petrokamena koji je u dosad odigranim utakmicama postigao 34 pogotka što je nedostižno za njegovu pratnju. 
 
IZVOR: LIJA, http://www.umn-kastela.hr/