Početna Nekategorizirano Počinju 4. dani kaštelanskog kazališta

Počinju 4. dani kaštelanskog kazališta

506
UDIO

Kaštelansko kazalište koje djeluje u sklopu glazbeno – scenske udruge “Teatar” organizira Dane Kaštelanskog kazališta koji će se i ove godine po četvrti put održavati od 27. travnja 2014. g. do 17. svibnja 2014. g.
 
Svečano otvaranje manifestacije obilježiti će se predstavom “Snajper” redatelja Damira Karakaša u režiji Ivice Buljana, a izvesti će se u koprodukciji “Compagnie Yeyotheatre Abidjan” iz Obale Bjelokosti, Novog kazališta Zagreb i Mini teatra Ljubljana.
 
Predstava će se održati u Pastoralnom centru u Kaštel Lukšiću, 27. travnja 2014. g. sa početkom u 19.00 h, a Grad Kaštela je i ovu godinu svojim pokroviteljstvom manifestaciju podržao kao vrijedan i nezaobilazan oblik promocije kulture i umjetnosti.
 
U programu ovogodišnjih Dana kaštelanskog kazališta prikazati će se jedanaest predstava, a po prvi puta ugostiti će se i kazališta koja dolaze i izvan granica Republike Hrvatske.
 
U dosadašnjim Danima kazališta pod organizacijom GSU “Teatar” – Kaštelansko kazalište održano je i prikazano preko dvadeset amaterskih i profesionalnih predstava, a slijedom toga u Kaštela su se dovele i “hit” predstave poznate i popularne van granica Hrvatske poput Box tatar, Teatar EXIT,  ”Zlatne rukavice”, “Ja tata” i dr.
 
Za sve zainteresirane posjetitelje ulaznice će se prodavati 2 sata prije svake predstave, a mogu se rezervirati i na  broj mobitela 091/ 976 – 5843.