Početna Nekategorizirano Voda radi čuda

Voda radi čuda

647
UDIO

Slavne osobe kunu se u moć vode. Od Gwyneth Paltrow do Jessice Albe pa čak i Jennifer Lopez, brojne slavne ljepotice navode ispijanje puno vode kao jednu od tajni lijepe i zdrave kože.
 
Novinarka Sabrina Bachai, koja radi za jedan magazin o zdravlju, odlučila je testirati tu teoriju. Pila je tri litre vode dnevno kako bi vidjela hoće li to poboljšati njen izgled kože. 
 
‘Na Instagramu sam vidjela tu djevojku koja je imala predivnu i zdravu kožu i kosu. Rekla je da pije tri litre vode dnevno i da je u tome tajna. Moja koža je nekako suha pa sam pomislila da bi to mogao biti dobar način da visim kako to s vodom funkcionira’, rekla je Sabrina Bachai za ABC News. 
 
Pila je tri litre vode na dan i tako tjedan dana. Rekla je i da nije promijenila ništa po pitanu dijete i prehrane te da je nastavila sa svojom normalnom rutinom vježbanja. Nadodala je i da joj je bilo lakše piti tu količinu vode na slamku. 
 
‘Osjećala sam se kao da bolje spavam, a primijetila sam i da mi koža izgleda bolje’, rekla je te nadodala da se osjećala zdravije i da je izgubila dva kilograma. 
 
‘Od toliko vode moj se apetit obuzdao. Često kad osjećamo glad, zapravo nismo gladni, samo smo žedni’, objasnila je. 
 
No, ima i jedna zamka. 
 
‘Korištenje WC-a. Znam da je to prirodna stvar, ali odlazila sam na WC sedam do osam puta tijekom radnog vremena. Skoro svaki sat’, rekla je. 
 
IZVOR: Su.B.|abcnews.go.com