Početna Nekategorizirano Revija “Nostalgija” i Eko etno sajam u K.Starome

Revija “Nostalgija” i Eko etno sajam u K.Starome

970
UDIO

Grad Kaštela i TZG Kaštela pozivaju na svečanost otvaranja Kaštelanskog kulturnog ljeta dana 20.06.(petak)u 21 sat na Brce u Kaštel Stari . Svečanost otvaranja nastavit će se 5. Revijom tradicijske nošnje i obrtništva koja će se održati 2 večeri na istom mjestu odnosno 20. i 21.06.

Osim predstavljanja modnih kreatora koji u svom radu koriste elemente tradicijskih nošnji (20.06.), predstavit ćemo i nošnje iz svih krajeve Hrvatske , zatim Slovenije , BiH i Crne Gore(21.06.)
 
Ove dvije večeri će svojim nastupom dodatno uveličati kaštelanske klape i KUD-ovi , kao i KUD-ovi iz cijele hrvatske i susjednih zemalja .
 
Neće izostati ni bogata gastro ponuda u sklopu 5. Eko etno sajma koji se održava na istom mjestu u Kaštel Starom od 20.-22.06. cijeli dan, sa svečanim otvaranjem 20.06. u 11 sati, uz niz zanimljivih programa.
 
Finale ovih događanja je večer Gastro Hrvatska 21.06.(subota) u organizaciji Udruženja obrtnika Kaštela uz sudjelovanje njihovih gostiju iz cijele Hrvatske: Zagreba, Vrbovskog, Novog marofa , Vukovara , Požege i Vrgorca.  
IZVOR:kastela.hr
 
Program: