Početna Nekategorizirano Modrić: Ovo je veliki neuspjeh ove generacije! Mandžukić: Svi smo

Modrić: Ovo je veliki neuspjeh ove generacije! Mandžukić: Svi smo

508
UDIO

Luka Modrić nije imao veličanstvenu noć. Motor Reala i hrvatske reprezentacije bljesnuo je nekoliko puta u utakmici protiv Meksika, ali za osminu finala bilo je potrebno nešto više od toga, ne samo od Modrića nego i od cijele ekipe. 
 
Ipak, unatoč eliminaciji sa SP-a, Modrić smatra da Hrvatska ima bolju momčad.
 
“To sam rekao prije utakmice, a to ću reći i sada. Imamo bolju momčad. Meksiko je dobra momčad, ali nije bolja od nas. Oni su imali vrhunski večer i neću promijeniti svoje mišljenje”, rekao je Modrić, koji je silno razočaran neuspjehom. 
 
“Ovo je veliki neuspjeh ove generacije. Očekivali smo više i nadali smo se da ćemo proći dalje, jer imamo kvalitetu za osminu finala. Sad treba iz ovog izvući pouke. Ovo je veliki udarac za nas. Sad treba gledati prema naprijed. Imamo mladih igrača tako da se ne bojim se za budućnost reprezentacije.
 
Vedran Ćorluka pokušao je objasniti kako se raspala hrvatska igra. 
 
“Oni nisu toliko bolji od nas, ali uništili su nas s prvom golom. Dogodio nam se raspad sistema”, rekao je Ćorluka.
 
“Ovo je neuspjeh”, nadodao je tužno.
 
Mario Mandžukić nije uspio odvesti Hrvatsku u drugi krug. 
 
“Ne treba kriviti pojedinačno igrače, mislim da smo svi krivi. Teško mi je”, rekao je Mandžo, dok se Rakitić već okrenuo Euru 2016.
 
“Ovaj poraz jako boli, ali moramo biti ponosni na sve što smo pokazali. Glavu gore, idemo još jači na Euro”, za kraj je poručio Raketa.
 
 
preuzeto s index.hr