Početna Nekategorizirano Kenijka namjerno širila AIDS

Kenijka namjerno širila AIDS

414
UDIO

Kako bi se osvetila cjelokupnom muškom rodu zato jer se tijekom seksa na jednoj zabavi zarazila HIV-om, studentica (19) iz Kenije odlučila je taj opaki virus prenijet na ukupno 2000 muškaraca.

Koliko joj ‘dobro’ ide pohvalila se na Facebook stranici ‘Kenyan Scandals’, gdje je ispričala svoju priču te je šokirala svijet priznanjem da je do sada HIV-om zarazila čak 324 muškarca s kojima je imala seksualne odnose. 
 
Iako je na odlučila podijeliti svoju priči preko Facebooka, to je učinila tek nakon što je su je u grupi uvjerili da će njen identitet ostati neotkriven. 
 
Ipak, kenijski Daily Post je objavio njenu fotografiju s Facebook profila zajedno člankom o ovoj priči. 
 
Priča počinje 22. rujna 2013. godine. Toj je dana s prijateljima izašla van te se napila. Nakon toga su se vratili u hostel gdje su nastavili tulumariti. Ujutro je uslijedio šok kada se probudila pored nepoznatog muškarca s kojim je imala seksualne odnose. Koliko je bila opijana svjedoči i to da se ničeg nije sjećala. 
 
Kada je muškarca pitala je li imao kondom za vrijeme seksa, odgovorio joj je potvrdno. Ipak, kada se tuširala otkrila je tragove sperme na sebi. Odmah se uplašila da nije slučajno zatrudnjela ili se zarazila spolnom bolesti, a njena noćna mora dobila je potvrdu kada se test na HIV pokazao pozitivan. 
 
Odmah je kontaktirala muškarca s kojim je spavala te ga je napada da ju je zarazio. On joj je poručio da je virus dobila od nekog drugog, nakon čega je pala u depresiju te počela piti. Pomišljala je i o samoubojstvu. 
 
Međutim, uskoro joj je glavom prolazila misao o osveti zbog toga što je zaražena opakim virusom. Polako je prihvatila svoje stanje, ali je napravila obećanje prema kojem sve muškarce natjerati na patnju. Svjesna svog izgleda znala je da neće imati nikakvih problema u odvlačenju muškaraca u krevet čime se i ‘pohvalila’ kada je priznala da je virus prenijela na čak 324 muškarca. 
 
Prema njenim riječima, radi se masovno o kolegama s fakulteta, 156 njih, dok su ostalo odvjetnici, poznate osobe, političari i oženjeni muškarci. Tvrdi i da dnevno spava s čak četiri različita muškarca.
 
IZVOR: Jutarnji.hr/Danas.hr