Početna Nekategorizirano Koncert, Mozart u vrtu

Koncert, Mozart u vrtu

744
UDIO

 

JESTE LI VEĆ SRELI MOZARTA U VRTU? – ZOM VAS POZIVA U KAŠTEL STARI!

 

U srijedu 9.7. u 21 sat središnji trg u Kaštel Starom pretvorit će se u sasvim posebnu pozornicu na otvorenom – pozornicu na kojoj će se odigrati glazbeno-scenski spektakl kakav još niste doživjeli – “Mozart u vrtu” na Kaštelanskom ljetu

 

 

BRCE, KAŠTEL STARI – Jeste li već sreli Mozarta u vrtu? U srijedu 9.7. u 21:00 obavezno dođite na središnji trg Brce – jer “Mozart u vrtu” je na Kaštelanskom kulturnom ljetu u Kaštel Starom!

 

Don Giovanni i Zerlina, Figaro i Despina, Papageno i Papagena, Pamino i Pamina, čak i jedan mali Kupido… Glazbena čarolija genija iz Salzburga – velikog Wolfganga Amadeusa Mozarta – očekuje nas na tom glazbeno-scenskom spektaklu pod otvorenim nebom kaštelanske place.

 

Orkestar od 40-ak mladih glazbenika, uz kostimirane mlade glumce i pjevače garantiraju doživljaj glazbe, scene, izvedbe i kostima kakav još niste doživjeli!

 

Izvedba će predstaviti dvoje talentiranih mladih pjevača, sopranisticu Antoniu Dunjko i baritona Tea Visintina, slavna Mozartova pisma tumačit će zapaženi mladi glumac Vedran Komerički, a njegovu sestricu Nannerl koja će nas voditi kroz ovu glazbeno-scensku čaroliju mlada i nadarena Dunja Fajdić. Cjelokupnom izvedbom ravnat će zapaženi maestro, veliki promotor djela W. A. Mozarta u Hrvatskoj – Igor Tatarević.

 

Mozartova razmažena supruga Constanza pokušat će u jednom trenutku od svoga dragog Wolfija izvući novce za haljinu po posljednjoj pariškoj modi, a kad utihnu i zadnji zvuci dramatične Simfonije u g-molu pod rukama i prstima velikog orkestra Zagrebačkoga orkestra mladih, znat ćete da ste doživjeli nešto sasvim posebno.

 

I tada ćete svima moći reći da ste u Kaštel Starom – na Kaštelanskome ljetu – doista doživjeli “Mozarta u vrtu”!