Početna Nekategorizirano Međunarodni dan mladih- Kaštela 2014.

Međunarodni dan mladih- Kaštela 2014.

1167
UDIO

Savjet mladih Grada Kaštela poziva na prijavu i sudjelovanje na turniru u uličnoj košarci povodom Međunarodnog dana mladih koji će se održati u nedjelju 10. kolovoza 2014. godine s početkom u 18:00 sati na betonskom igralištu kraj crkve u Kaštel Lukšiću.

Turnir se igra po sistemu 3 na 3, a svaka momčad ima pravo na jednu zamjenu.
Zainteresirane ekipe mogu se prijaviti do 14 sati na dan turnira na mail smlkastela@gmail.com ili na broj mobitela 092/133 88 34, a u prijavi je potrebno navesti ime ekipe i kontakt broj.
Također će biti održano natjecanje u tricama.
Prijava na turnir je besplatna, a najbolje ekipe i pojedince očekuju pehari, medalje i nagrade, a  poseban nagradni i zabavni program predviđen je i za gledatelje.
Tijekom turnira očekuje vas prigodni zabavni program uz plesače i plesačice plesnog kluba K-7, a dobra atmosfera i druženje nastavlja se nakon turnira na prigodnom programu obilježavanja Međunarodnog dana mladih.
Ove godine će i  kaštelanske udruge mladih te udruge koje se bave mladima na info-pultovima, moći promovirati svoj rad i aktivnosti te informirati sve mlade na koji način se mogu aktivno uključiti u civilno društvo i svoje slobodno vrijeme usmjeriti prema volontiranju te ostvarivanju željenih projekata.
IZVOR:kastela.hr