Početna Split Otvorenje Mall of Split pomaknuto za 12. studenog

Otvorenje Mall of Split pomaknuto za 12. studenog

2028
UDIO

Kišni prosvjed stanovnika Mejaša “izazvao” je odgovor investitora u Mall of Split, nezadovoljstvom prvih susjeda nisu sretni niti u najvećem trgovačkom centru sve do Zagreba.

Na šetnju preko “zebre” prosvjednika koje je, nota bene, podržao gradski vijećnik i šef splitskog HDZ-a Petar Škorić konstatirajući kako “grad nikako ne smije dati uporabnu dozvolu dok se ne riješe sve pristupne ceste” reagirali su iz Mall of Splita.

– U potpunosti razumijemo zabrinutost građana te želimo naglasiti da s naše strane poduzimamo sve što možemo kako bismo do otvorenja trgovačkog centra Mall of Split, u suradnji s gradskim institucijama riješili sva otvorena pitanja i kako bi pristupne ceste iz Vukovarske ulice, ulice Domovinskog rata kao i Josipa Jovića bile u funkciji. Stanovnicima gradskog kotara Mejaši mora se osigurati adekvatno prometno rješenje, ali i sva potrebna infrastruktura, a već tijekom izgradnje trgovačkog centra dio višegodišnjih infrastrukturnih problema kotara Mejaši je riješen. Važno je istaknuti i kako se cjelokupno rješenje izvodi prema GUP-u i DPU-u, koji će riješiti probleme ovog dijela grada Splita, a ne samo novog trgovačkog centra. Sve što je u nadležnosti trgovačkog centra Mall of Split bit će riješeno do otvorenja planiranog za 12. studenoga, a Uprava Centra i u budućnosti će nastaviti ulagati u razvoj kotara. – umiruju javnost iz Mall of Splita.

preuzeto sa dalmacijanews.hr